Søk i Aktiv i Oslo

Rockeulven – dyrisk familiemusikal hovedbilde

Rockeulven – dyrisk familiemusikal

Rockeulven - familiemusikal på Nationaltheateret

Geitemamma tar morsrollen på alvor. Hun er eneforsørger og pliktoppfyllende mor for killingene sine. Men innerst inne har hun en drøm om spenning, villskap og rock’n’roll. Det finner hun ikke i det kontrollerte livet hun lever blant griser, sauer og andre kjedelige tamdyr. Men Ulven har det hun søker. Han er vill, uforutsigbar og farlig kjekk. Hva om hun for en gangs skyld tillot seg å være litt uansvarlig? En bitte liten flørt med ulven, bare …?

Rockeulven er en fargesprakende og eventyrlig musikal. Mange husker kanskje kultfilmen om den rocka ulven og geitekillingene. Filmmusikalen Med Grimm og Gru blir vist på NRK med jevne mellomrom, og har til og med egen fanklubb! Med den østeuropeiske filmen Mama som utgangspunkt har regissør Tyra Tønnessen og Ragnar Olsen skrevet en moderne musikal som både barn, foreldre og besteforeldre vil føle at treffer nettopp dem. Rockeulven handler om kjærlighet, om foreldrerollen og om dragningen mellom det tamme og det ville. Tematikken er aktuell for moderne foreldre og andre kontrollfriker. På scenen møter du geiter, sauer og griser, gaupe, jerv og ulv, et esel, en papegøye og mange andre tamme og ville dyr. Her vrinskes, gryntes og slafses det på dyrisk vis, alt i en fantastisk musikalsk innpakning.

Les mer om høstens storsatsning på Nationaltheateret >>

Anbefales fra 5 år og oppover.

Skuespillere:
Øystein Røger
Lena Kristin Ellingsen
Mari Maurstad
Anne Marie Ottersen
Pia Tjelta
Anne Krigsvoll
Tone Danielsen
Finn Schau

Bestill billetter til Rockeulven >>

Relaterte saker

Eventbilde: LEGOfestival på Teknisk museum
lørdag
00:00

LEGOfestival på Teknisk museum

Festivalen går fra 30. september – 15. oktober og vil kunne inspirere til kreativitet for både store og små.

Eventbilde: Halloween med Øisteins Blyant!
lørdag
00:00

Halloween med Øisteins Blyant!

Bli med inn i Øisteins Blyants magiske halloween-verden! Det blir gøyale og skumle aktiviteter – og ikke minst Øisteins halloween-show!

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!