Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rockeulven – dyrisk familiemusikal hovedbilde
torsdag 

Rockeulven – dyrisk familiemusikal

Rockeulven - familiemusikal på Nationaltheateret

Geitemamma tar morsrollen på alvor. Hun er eneforsørger og pliktoppfyllende mor for killingene sine. Men innerst inne har hun en drøm om spenning, villskap og rock’n’roll. Det finner hun ikke i det kontrollerte livet hun lever blant griser, sauer og andre kjedelige tamdyr. Men Ulven har det hun søker. Han er vill, uforutsigbar og farlig kjekk. Hva om hun for en gangs skyld tillot seg å være litt uansvarlig? En bitte liten flørt med ulven, bare …?

Rockeulven er en fargesprakende og eventyrlig musikal. Mange husker kanskje kultfilmen om den rocka ulven og geitekillingene. Filmmusikalen Med Grimm og Gru blir vist på NRK med jevne mellomrom, og har til og med egen fanklubb! Med den østeuropeiske filmen Mama som utgangspunkt har regissør Tyra Tønnessen og Ragnar Olsen skrevet en moderne musikal som både barn, foreldre og besteforeldre vil føle at treffer nettopp dem. Rockeulven handler om kjærlighet, om foreldrerollen og om dragningen mellom det tamme og det ville. Tematikken er aktuell for moderne foreldre og andre kontrollfriker. På scenen møter du geiter, sauer og griser, gaupe, jerv og ulv, et esel, en papegøye og mange andre tamme og ville dyr. Her vrinskes, gryntes og slafses det på dyrisk vis, alt i en fantastisk musikalsk innpakning.

Les mer om høstens storsatsning på Nationaltheateret >>

Anbefales fra 5 år og oppover.

Skuespillere:
Øystein Røger
Lena Kristin Ellingsen
Mari Maurstad
Anne Marie Ottersen
Pia Tjelta
Anne Krigsvoll
Tone Danielsen
Finn Schau

Bestill billetter til Rockeulven >>

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Sommeråpent Vitensenter
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.