Arrangementet er fullført.

Rockeulven – dyrisk familiemusikal hovedbilde
torsdag 

Rockeulven – dyrisk familiemusikal

Rockeulven - familiemusikal på Nationaltheateret

Geitemamma tar morsrollen på alvor. Hun er eneforsørger og pliktoppfyllende mor for killingene sine. Men innerst inne har hun en drøm om spenning, villskap og rock’n’roll. Det finner hun ikke i det kontrollerte livet hun lever blant griser, sauer og andre kjedelige tamdyr. Men Ulven har det hun søker. Han er vill, uforutsigbar og farlig kjekk. Hva om hun for en gangs skyld tillot seg å være litt uansvarlig? En bitte liten flørt med ulven, bare …?

Rockeulven er en fargesprakende og eventyrlig musikal. Mange husker kanskje kultfilmen om den rocka ulven og geitekillingene. Filmmusikalen Med Grimm og Gru blir vist på NRK med jevne mellomrom, og har til og med egen fanklubb! Med den østeuropeiske filmen Mama som utgangspunkt har regissør Tyra Tønnessen og Ragnar Olsen skrevet en moderne musikal som både barn, foreldre og besteforeldre vil føle at treffer nettopp dem. Rockeulven handler om kjærlighet, om foreldrerollen og om dragningen mellom det tamme og det ville. Tematikken er aktuell for moderne foreldre og andre kontrollfriker. På scenen møter du geiter, sauer og griser, gaupe, jerv og ulv, et esel, en papegøye og mange andre tamme og ville dyr. Her vrinskes, gryntes og slafses det på dyrisk vis, alt i en fantastisk musikalsk innpakning.

Les mer om høstens storsatsning på Nationaltheateret >>

Anbefales fra 5 år og oppover.

Skuespillere:
Øystein Røger
Lena Kristin Ellingsen
Mari Maurstad
Anne Marie Ottersen
Pia Tjelta
Anne Krigsvoll
Tone Danielsen
Finn Schau

Bestill billetter til Rockeulven >>

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
torsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: Bli med på ungdomsseilas i sommer
mandag

Bli med på ungdomsseilas i sommer

Sammen med nye venner kan du ta båtførerprøven og få spennende maritime opplevelser. Alt i løpet av en sommeruke!

Eventbilde: Buzz 2021 for barn og ungdom
mandag
10:00

Buzz 2021 for barn og ungdom

Oslo Jazzfestival inviterer igjen unge musikkentusiaster mellom 6 og 16 år til musikkverkstedet Buzz 9.-14. august, med framføringer på festivalen Kids in Jazz!