Arrangementet er fullført.

Robin Hood-teater for hele familien hovedbilde
onsdag 

Robin Hood-teater for hele familien

ntso

Robin Hood-teater for hele familien

Når Kong Richard må dra fra landet, overlater han ansvaret til sin egoistiske og dypt forfengelige bror Prins Johan. Men prinsen er ingen leder. Han tenker først og fremst på seg selv, noe innbyggerne i byen raskt får merke. Det harmoniske samfunnet bryter sammen når høye skatter blir innført for å betale for prinsens dyre vaner. Folket lider under prinsens regime, og ser seg nødt til å gå i opposisjon mot kongehuset. De søker hjelp hos Robin Hood som tar saken i egne hender, og som legenden forteller, begynner han å ta fra de rike og gi til de fattige. Men prinsens trofaste tjener, den hensynsløse og ondskapsfulle Sheriffen av Nottingham har ingen planer om å gjøre det lett for ham!

Sandvika Barne- og Ungdomsteater byr på en spennende, morsom og visuelt vakker forestilling, og vi er stolte av å kunne invitere til en nyskreven musikal om den sagnomsuste Robin Hood.

Skrevet av Merete M. Stuedal og Lisa Smith Walaas
Musikk av Lisa Smith Walaas

Passer for hele familien.

Urpremiere 15. oktober på Sandvika Teater, store scene.
Spilles frem til 2. november,
Spilles onsdag, torsdag og fredag kl. 18.00
Lørdag og søndag kl. 14.00 og 17.00

For mer info og billetter, klikk her >>

 

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.