Arrangementet er fullført.

Restaurantåpning i Høyres Hus nærmer seg hovedbilde
mandag 
10:00
Høyres Hus Konferanse & Selskapslokaler

Restaurantåpning i Høyres Hus nærmer seg

Den 1. oktober åpner Høyres Husny restaurant; Tivander og nytt eventlokale. Konferansesjef Nina Øiestad og restaurantsjef Kenneth Carlsen forteller om prosjektet, forventningsgleden og maten.

Planene om en ny restaurant i Høyres Hus har vært på tegnebrettet siden høsten 2017, så det er med stor begeistring at konferansesenteret etter 2 år kan åpne dørene til Tivander den 1. oktober.

Hele prosjektet har fra begynnelsen av tatt utgangspunkt i husets gjester, deres behov og opplevd verdi: “Vi ønsker å kunne tilby våre konferansegjester en god totalopplevelse. Mat og drikke er en viktig del av dette når man er på møte, kurs eller konferanse. Ikke minst skal maten gi energi og påfyll gjennom dagen.” forteller konferansesjef Nina Øiestad.

Tivander har kapasitet på opp til 200 personer, og det er restaurantsjef Kenneth Carlsen som sammen med kjøkkensjef Paula og hennes partner Elena skal betjene restaurantens gjester.

“Vi vil ha fokus på sunn, næringsrik og variert mat som vi ønsker skal komme som et hyggelig avbrekk i dager på kurs og konferanse som er krevende.” forklarer Carlsen.

Restaurantsjefen utdyper videre at: “Vi skal primært lage lunsj til konferansesenterets gjester, som vil kunne nyte en buffet med varierte friske salater, varme retter, med og uten kjøtt. Sammenlignet med tidligere vil variasjonen på lunsjen i Tivander være større. Jeg vil tro dette blir en positiv opplevelse for våre gjester.”

Restauranten er ikke kun for kurs- og konferansegjester

Det vil også være mulighet for å booke Tivander for private tilstelninger om kvelden og i helger. Det kan for eksempel være til arrangementer som bursdager, bryllup, konfirmasjoner, julebord osv. Her kan man velge mellom tre forskjellige selskapsmenyer som kan spises som 3 eller fire retter.

Grupper som ikke nødvendigvis har møter i huset, men som ønsker å spise lunsj eller middag sentralt i Oslo er også hjertelig velkommen til å booke Tivander.

Det er ingen tvil om at begeistringen for den nært forestående restaurantåpningen er stor i hele huset, spesielt hos restaurantsjefen Carlsen: “Etter å ha sett hele prosessen, fra riving til ferdigstilling må jeg si at jeg ser utrolig frem til å ønske velkommen til de første gjestene og vise frem det nydelig rommet som vi er så stolte av. Jeg både tror og håper at eksisterende kunder vil like å kunne oppholde seg i bygningen.”

Skal du leie lokale sentralt i Oslo? Les mer om deres lokaler for kurs, møter, konferanser og selskap!

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.