Søk i Aktiv i Oslo

Resa Saffa Park hovedbilde
tirsdag 
20:00
Parkteatret

Resa Saffa Park

Resa Saffa Park har alltid skrevet og sunget, men forelsket seg i å synge jazz i tenårene. Inspirert av sangere som Billie Holiday og Chet Baker, bærer musikken hennes en moden blanding av vintage, ærlig og særegen lyd av soulful vokal, catchy melodier og modige tekster. I 2020 tryllet hun sammen debut EP-en «Dumb and Numb». En gyllen balanse av vintage disco og jazzpop som høstet strålende kritikker hos medier som Subjekt og The Line of Best Fit.

  • Billettpris: 270,- +avg.
  • Dørene åpner: 20:00
  • Aldersgrense: 18 år

Som en av artistene som har boblet under pandemien var spenningen stor da Resa Saffa Park endelig skulle opptre på årets Vill Vill Vest og By:larm. Til publikums begeistring leverte hun med band et av festivalenes høydepunkt, i følge Dagsavisen, NRK og Bergens Tidende.

«Når det kommer til å være lovende sanger og låtskriver var hun kanskje den aller beste denne første Bylarm-kvelden.» – DAGSAVISEN

«Theresa Frostad Eggesbø er nok fortsatt mest kjent som Sonja i Skam for mange, men etter konserten på Rockefeller, under navnet Resa Saffa Park, kan det fort endre seg.» – NRK

Relaterte saker

Eventbilde: House Night // Mark de Clive-Lowe & Vanessa Freeman // Soul Sessions Extended
fredag
19:30

House Night // Mark de Clive-Lowe & Vanessa Freeman // Soul Sessions Extended

MdCL er beskrevet som et av nåtidens musikalske genier og besøker Oslo under dansefestivalen Soul Sessions Extended. Dette vil du ikke gå glipp av, hverken som publikum eller danseglad sjel!

Eventbilde: Barcode Standup – hver lørdag!
lørdag
20:00

Barcode Standup – hver lørdag!

Nå blir det omsider standup på Vesper Bar! Gratis inngang – hver lørdag fra kl. 20.00.

Eventbilde: Discotaket
lørdag
22:00

Discotaket

Diskotaket ønsker velkommen til en kveld med svett dansegulv og discoboogie-bængers på taket av Rockefeller!