Søk i Aktiv i Oslo

Reprise / Sommerkino på SALT hovedbilde
torsdag 
21:00
SALT Oslo

Reprise / Sommerkino på SALT

Velkommen til sommerkino på SALT!

I sommer viser de et utvalg filmer på deres største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten.

TORSDAG 18. AUGUST: REPRISE (2006)
Erik og Phillip har bekymringsløst dyrket punk, ironi, jenter og en felles drøm om å bli store forfattere. Phillip får utgitt sin første bok, stormforelsker seg i Kari, men blir syk og må innlegges på psykiatrisk avdeling. Eriks bok blir også omsider utgitt, noe som utløser en lammende redsel for å bli avslørt som fullstendig talentløs. Joachim Triers langfilmdebut, og første film i det som etter hvert ble Oslo-triologien, er en film om vennskap og galskap, kjærlighet og katastrofer, og ungdommelig overmot på kollisjonskurs med virkeligheten.

Denne sommeren viser de også «Oslo» 31. august og «Verdens verste menneske».

Aldersgrense: 20 år

Relaterte saker

Eventbilde: Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet
onsdag
17:00

Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet

Er du ungdom og bor i Grünerløkka eller Gamle Oslo? Denne kvelden inviterer Naturhistorisk museum deg til åpent hus, pizza og spennende program i Klimahuset.

Eventbilde: Kurs i mexikanske tacos
onsdag
17:00

Kurs i mexikanske tacos

Lag taco som i Mexico! Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage hjemmelaget taco helt fra bunnen av, uten noen ferdigprodukter.

Eventbilde: En sommerkveld på Oslofjorden
onsdag
19:00

En sommerkveld på Oslofjorden

Len deg tilbake, nyt naturen og de vakre omgivelsene, mens du nyter reker fra vår fristende rekebuffet. Oppdag Oslo og naturen fra fjordperspektiv på en tradisjonell seilskute.