Arrangementet er fullført.

Releasekonsert: Krast hovedbilde
torsdag 

Releasekonsert: Krast

Krast spiller på Internasjonalen

Krast leverer alternativ rock og slipper nå «Tusenvis EP» og feirer dette med en storslått konsert på Internasjonalen i Oslo torsdag 6. september. 

Support denne kvelden er Siv Jacobsen. Mer info om Siv finner du her: 
www.sivjakobsen.com/#!home/mainPage
www.facebook.com/sivjakobsenmusic

Cc 80,- / 150,- inkl. «Tusenvis EP»
20 års aldersgrense.

Om Krast:
Det er noe særegent ved Krast folk legger merke til. Kanskje er det kontrastene fra det rå og energiske til det mykere teppet av lyd. De leverer alternativ rock med et unikt uttrykk og en ærlig tilstedeværelse på scena som underbygges av norske tekster. 

De fleste i bandet har vokst opp sammen i Nord-Østerdalens bortgjemte kroker. Krast består av Eline Stølan (vokal), Anne Linn V Schärer (piano/vokal), Jon Even V Schärer (trommer), Andreas Borkhus Tronsgaard (gitar) og Andreas Kerr (bass). Sammen har de spilt godt over 70 konserter, på alle slags scener fra mørke klubbscener i Oslo til utendørs på bla Storåsfestivalen og Samisk Musikkfestival i Kautokeino. 

Skjærende og skjørt, støyete og mykt; Når man har spilt sammen så lenge blir det bare en måte å lage på musikk på. Det blir Krast. 

Les mer om Krast >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kammermusikkonsert
tirsdag
19:00

Kammermusikkonsert

Tirsdag den 27. juli holdes det kammermusikkonsert i Gamle Raadhus. Det bys på et variert program med musikk av Joseph Haydn og Antonin Dvorak.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Dance With A Stranger
fredag
20:00

Dance With A Stranger

I september får du oppleve herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave.