Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Releasekonsert: Krast hovedbilde
torsdag 

Releasekonsert: Krast

Krast spiller på Internasjonalen

Krast leverer alternativ rock og slipper nå “Tusenvis EP” og feirer dette med en storslått konsert på Internasjonalen i Oslo torsdag 6. september. 

Support denne kvelden er Siv Jacobsen. Mer info om Siv finner du her: 
www.sivjakobsen.com/#!home/mainPage
www.facebook.com/sivjakobsenmusic

Cc 80,- / 150,- inkl. “Tusenvis EP”
20 års aldersgrense.

Om Krast:
Det er noe særegent ved Krast folk legger merke til. Kanskje er det kontrastene fra det rå og energiske til det mykere teppet av lyd. De leverer alternativ rock med et unikt uttrykk og en ærlig tilstedeværelse på scena som underbygges av norske tekster. 

De fleste i bandet har vokst opp sammen i Nord-Østerdalens bortgjemte kroker. Krast består av Eline Stølan (vokal), Anne Linn V Schärer (piano/vokal), Jon Even V Schärer (trommer), Andreas Borkhus Tronsgaard (gitar) og Andreas Kerr (bass). Sammen har de spilt godt over 70 konserter, på alle slags scener fra mørke klubbscener i Oslo til utendørs på bla Storåsfestivalen og Samisk Musikkfestival i Kautokeino. 

Skjærende og skjørt, støyete og mykt; Når man har spilt sammen så lenge blir det bare en måte å lage på musikk på. Det blir Krast. 

Les mer om Krast >>

Relaterte saker

Eventbilde: Dream Theater i Oslo Spektrum
torsdag
18:00

Dream Theater i Oslo Spektrum

Dream Theatre er utvilsomt et av de mest etablerte hardrockbandene, og 19. mai besøker de Oslo Spektrum!

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada
mandag
19:00

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med utfordringer, om å holde sammen og feire vår felles menneskelighet. Dette blir en mektig konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.