Arrangementet er fullført.

Releasekonsert: Krast hovedbilde
torsdag 

Releasekonsert: Krast

Krast spiller på Internasjonalen

Krast leverer alternativ rock og slipper nå «Tusenvis EP» og feirer dette med en storslått konsert på Internasjonalen i Oslo torsdag 6. september. 

Support denne kvelden er Siv Jacobsen. Mer info om Siv finner du her: 
www.sivjakobsen.com/#!home/mainPage
www.facebook.com/sivjakobsenmusic

Cc 80,- / 150,- inkl. «Tusenvis EP»
20 års aldersgrense.

Om Krast:
Det er noe særegent ved Krast folk legger merke til. Kanskje er det kontrastene fra det rå og energiske til det mykere teppet av lyd. De leverer alternativ rock med et unikt uttrykk og en ærlig tilstedeværelse på scena som underbygges av norske tekster. 

De fleste i bandet har vokst opp sammen i Nord-Østerdalens bortgjemte kroker. Krast består av Eline Stølan (vokal), Anne Linn V Schärer (piano/vokal), Jon Even V Schärer (trommer), Andreas Borkhus Tronsgaard (gitar) og Andreas Kerr (bass). Sammen har de spilt godt over 70 konserter, på alle slags scener fra mørke klubbscener i Oslo til utendørs på bla Storåsfestivalen og Samisk Musikkfestival i Kautokeino. 

Skjærende og skjørt, støyete og mykt; Når man har spilt sammen så lenge blir det bare en måte å lage på musikk på. Det blir Krast. 

Les mer om Krast >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

FLYTTET! Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Konsert og debatt
lørdag
20:00

Konsert og debatt

Nykomponert musikk til historisk tekst med brennaktuell tematikk: Hvordan reagerer vi når naturen er truet og når den truer oss?