Søk i Aktiv i Oslo

REISEKVELD: Fairtradejakt i NEPAL hovedbilde

REISEKVELD: Fairtradejakt i NEPAL

hvaskjer

Vi inviterer til en annerledes reisekveld med Ethical Travel Portal (www.ethicaltravelportal.com) og Happy Planet (www.happyplanet.no). Vi retter fokus østover og verdens tak, Nepal. Et magisk land som har mye spennende å by på.

Vår neste tur til Nepal har tema rettferdig handel, med reise i slutten av oktober. En tur hvor du selv får møte arbeiderene, kjøpe direkte fra de lokale håndtverkerne og delta på unike opplevelser. Du får designe din egen veske og lage en suvenir av keramikk under kyndig veiledning!

I legendariske Kathmandu blir vi med til Happy Planet sin partner for å se hvordan de arbeider. I Chitwan møter vi en liten kvinnegruppe og lærer å lage stråprodukter, vi ser hvordan papir blir laget av elefantavføring og safari på elefantryggen i nasjonalparken hører også med. I vakre Pokhara besøker vi et utviklingsprosjekt for kvinner hvor mye vakkert håndarbeid produserer og en organisk kaffefarm hvor vi nyter en nytrukket fersk kaffe.

Velkommen til en hyggelig aften, en reise i bilder med informasjon om Nepal, denne turen, Happy Planet og Ethical Travel Portal. Servering av fairtrade kaffe, te og snacks. Det blir utlodning av produkter fra Nepal!

Dato: 27/8-13
Klokkeslett: 18:00 – 20:30
Sted: Sagveien 23c, 0459 OSLO
Arrangører: Ethical Travel Portal og Happy Planet

Gratis inngang!

 

Påmelding til info@ethicaltravelportal.com
Se event på Facebook her: https://www.facebook.com/events/518554558220709/
Se reiseruten her: https://www.happyplanet.no/images/nepal.pdf

Relaterte saker