Arrangementet er fullført.

Red Bull Music Academy Stage under by:Larm hovedbilde
onsdag 

Red Bull Music Academy Stage under by:Larm

468_2015_02_11_163927

Youngstorget – Onsdag 4. mars 2015

Én scene, fire dager, 24 acts & lecture med Trevor Horn

For fjerde året på rad presenterer Red Bull Music Academy (RBMA) et fullspekket program under by:Larm, denne gangen som en av festivalens hovedsamarbeidspartnere. Med nordiske og internasjonale artister inntar RBMA Youngstorget med egen teltscene i fire sammenhengende dager, og byr på en venue tettpakket med variert elektronika og kompromissløs hip-hop fra øverste hylle.

– Red Bull Music Academy nyter stor respekt og anerkjennelse internasjonalt, med en imponerende merittliste over suksessfulle arrangementer. by:Larm og Red Bull har hatt et meget fruktbart samarbeid de siste årene og det utvides nå ytterligere ved at Red Bull får sin egen scene på Youngstorget, i tillegg til sine RBMA-lectures, sier Joakim Haugland, programsjef i by:Larm.

Artister som er bekreftet for årets RBMA-scene er; Kleerup (SE // eksklusivt), Drippin (NO), André Bratten (NO // eksklusivt), East India Youth (UK), Silvana Imam (SE), $ushi x Kobe (NO), AV AV AV (DK), Novelist (UK), Gidge (SE), Slick Shoota (NO), Rytmeklubben (NO), Den Sorte Skole (DK), S!ivas (DK), Oracle North (SE), DNKL (SE), Pumba (NO), Ukendt Kunstner (DK), Cleo (SE), Alo Wala (DK), Long Sam (FIN), Cleo & Broke ’n Tipsy ( SE), Soft as Snow (NO/UK) og tidligere RBMA-deltakere Olefonken (NO), Courtesy (DK) og Harald Björk (SE).

– Red Bull er med på å komplementere vårt program, vi føler vi har lik bakgrunn og interesse i å presentere artister gjennom både Q&As, livemusikk og DJ sett, og på denne måten dyrke fram det viktigste for oss begge; det å inspirere, forklarer Haugland.

Tid fra kl. 18.00 – 23.30

Relaterte saker

Eventbilde: Dora Thorhallsdottir – Overganger
torsdag
18:00

Dora Thorhallsdottir – Overganger

Overganger er et standup-show om de ulike overgangene i livet, om hvor trøblete de er, men også ofte ufrivillig komiske.

Eventbilde: Dr. Bergland uten grenser
torsdag
19:00

Dr. Bergland uten grenser

Norges morsomste lege – Jonas Kinge Bergland – er klar med nytt standupshow!

Eventbilde: Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
fredag

Utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet.