Arrangementet er fullført.

Ravn og Rose på reisen til verdensrommet hovedbilde
søndag 

Ravn og Rose på reisen til verdensrommet

468_2015_02_25_132551

Trikkehallen på Kjelsås – Søndag 15. mars 2015

RAVN OG ROSE PÅ REISEN TIL VERDENSROMMET

En dag Ravn og Rose er ute å leker, snubler Ravn over en merkelig metallbit på åkeren. Ravn og Rose funderer over hva dette kan være og finner flere slike deler. Kan det være deler fra et romskip? Plutselig hører de noen som gråter. Det er et utenomjordisk lite vesen, med navnet Marsmela!

Hvordan har Marsmela kommet ned på på jorda? Hvordan tar Ravn og Rose i mot Marsmela? Ravn og Rose bygger et romskip og bestemmer seg for å hjelpe henne med å finne mammaen sin. Men på planeten Kroku, er det den onde Snerkla som hersker, så de må være forsiktige.

Finner Ravn og Rose fram til planeten Kroku? Klarer de å unngå den onde Snerkla? Og klarer de til slutt å finne mammen til Marsmela?

«Ravn og Rose på reisen til verdensrommet» er et spenningsfylt og rørende stykke om det å møte andre som ikke er lik deg selv, om det å hjelpe hverandre, og hvordan man får til ting så lenge man tør å stå sammen. Med tekst og fengende sanger treffer forestillingen målgruppen midt i blinken, og de voksne kan til og med kanskje også lære en ting eller to.

Forestillingen passer for de tøffe treåringene og oppover, og forestillingen varer i ca 40 min.

Her kan du finne billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Tumble in the Jungle
lørdag
12:00

Tumble in the Jungle

Fart, humør og mange opplevelser venter den som blir med på Tumble in the Jungle. En samlende forestilling for alle barn!

Eventbilde: Snekring av vinterhus
søndag
12:00

Snekring av vinterhus

Her kan du bygge ditt eget overvintringshjem på Lilløyplassen, for å hjelpe insekter som marihøner og gulløyer med å komme seg gjennom vinteren!

Eventbilde: Egal teater presenterer Ronja Røverdatter
søndag
13:00

Egal teater presenterer Ronja Røverdatter

Egal teater presenterer Ronja Røverdatter Astrid Lindgren klassikeren som har fascinert mange generasjoner barn som er basert på Astrid Lindgrens siste bok.