Arrangementet er fullført.

Ravn og Rose på reisen til verdensrommet hovedbilde
søndag 

Ravn og Rose på reisen til verdensrommet

468_2015_02_25_132551

Trikkehallen på Kjelsås – Søndag 15. mars 2015

RAVN OG ROSE PÅ REISEN TIL VERDENSROMMET

En dag Ravn og Rose er ute å leker, snubler Ravn over en merkelig metallbit på åkeren. Ravn og Rose funderer over hva dette kan være og finner flere slike deler. Kan det være deler fra et romskip? Plutselig hører de noen som gråter. Det er et utenomjordisk lite vesen, med navnet Marsmela!

Hvordan har Marsmela kommet ned på på jorda? Hvordan tar Ravn og Rose i mot Marsmela? Ravn og Rose bygger et romskip og bestemmer seg for å hjelpe henne med å finne mammaen sin. Men på planeten Kroku, er det den onde Snerkla som hersker, så de må være forsiktige.

Finner Ravn og Rose fram til planeten Kroku? Klarer de å unngå den onde Snerkla? Og klarer de til slutt å finne mammen til Marsmela?

«Ravn og Rose på reisen til verdensrommet» er et spenningsfylt og rørende stykke om det å møte andre som ikke er lik deg selv, om det å hjelpe hverandre, og hvordan man får til ting så lenge man tør å stå sammen. Med tekst og fengende sanger treffer forestillingen målgruppen midt i blinken, og de voksne kan til og med kanskje også lære en ting eller to.

Forestillingen passer for de tøffe treåringene og oppover, og forestillingen varer i ca 40 min.

Her kan du finne billetter.

Relaterte saker

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Buttons- og tegneverksted
lørdag
12:00

Buttons- og tegneverksted

Lag din egen button! Den kan være vakker, søt, tøff eller ha et viktig budskap. Du bestemmer! Museumsbutikken og kafeen i Botanisk hage holder åpent.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
søndag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.