Arrangementet er fullført.

Rampelysfestivalen 2015 hovedbilde
fredag 

Rampelysfestivalen 2015

ntso

Velkommen til Rampelysfestivalen 2015, Norges største barne- og ungdomsteaterfestival.

Årets Rampelysfestival arrangeres på Black Box Teater på Rodeløkka. De medvirkende er 6-25 år, og rundt seg har de et team av frivillige foreldre og profesjonelle fagpersoner innleid for perioden. Oslo teatersenter er stolt arrangør.

Billetter: Kommer snart i salg på blackbox.no

Priser (inkludert avgift) per forestilling:
Voksne kr 130,-
Honnør kr 100,-
Unge under 20 år kr 80,-
Barn under 4 år går gratis

—–

Rampelysfestivalen feirer i år sitt 25-års jubileum, og vdeer stolte over å ha vært et viktig bidrag til scenekunstfeltet for og med barn og unge helt siden 1990.

Rampelysfestivalen er i dag Norges største barne- og ungdomsteaterfestival, og vi syntes det er riktig at årets Rampelysfestivalen vender tematikken til seg selv. Tema for Rampelysfestivalen 2015 er «Rampelysfestivalen utfordrer seg selv». Temaet skal inspirere gruppene i sin produksjonen, og det helhetlige arbeidet med festivalen. Spørsmålene vi har stilt oss er blant annet: Hva betyr det å stå på scenen for barn og unge? Hva betyr profesjonelle rammer? Hva betyr Rampelysfestivalen?

I tillegg til 36 forestillinger presenterer festivalen flere arenaer for kulturuttrykk. De vil engasjere de som ikke nødvendigvis vil stå på scenen selv, men likevel er interessert i scenekunst.

Rampelys LIVE er en liten scene i foajeen, som skal fylles med spennende og varierte innslag. Rampelys KUNNSKAP er kurs og samtaler som går dypere inn i temaene for forestillingene som vises. RampelysREDAKSJONEN er et knippe ungdommer som skal skrive om festivalen og alt som skjer på og av scenen der.

Her kan du lese mer om festivalen.

Relaterte saker

Eventbilde: Knøttekurs – ridekurs for barn 4-7 år
mandag
15:15

Knøttekurs – ridekurs for barn 4-7 år

På knøttekurs kan barna bli kjent med hest og ridning. I løpet av timen vil de få børste og kose med hestene, og øve på å sitte på hesteryggen.

Eventbilde: Martemos teaterworkshop 3-6 år
lørdag
16:15

Martemos teaterworkshop 3-6 år

 Alle 3-6 åringer ønskes velkommen til en leken, lærerik, kreativ, spennende og fantasirik stund.

Eventbilde: Gratulerer med dagen, Albert Åberg!
lørdag
12:30

Gratulerer med dagen, Albert Åberg!

Albert Åberg fyller 50 år! – og skal feires på Trikkestallen i en helt ny forestilling.