Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Rampelysfestivalen 2015 hovedbilde
fredag 

Rampelysfestivalen 2015

ntso

Velkommen til Rampelysfestivalen 2015, Norges største barne- og ungdomsteaterfestival.

Årets Rampelysfestival arrangeres på Black Box Teater på Rodeløkka. De medvirkende er 6-25 år, og rundt seg har de et team av frivillige foreldre og profesjonelle fagpersoner innleid for perioden. Oslo teatersenter er stolt arrangør.

Billetter: Kommer snart i salg på blackbox.no

Priser (inkludert avgift) per forestilling:
Voksne kr 130,-
Honnør kr 100,-
Unge under 20 år kr 80,-
Barn under 4 år går gratis

—–

Rampelysfestivalen feirer i år sitt 25-års jubileum, og vdeer stolte over å ha vært et viktig bidrag til scenekunstfeltet for og med barn og unge helt siden 1990.

Rampelysfestivalen er i dag Norges største barne- og ungdomsteaterfestival, og vi syntes det er riktig at årets Rampelysfestivalen vender tematikken til seg selv. Tema for Rampelysfestivalen 2015 er «Rampelysfestivalen utfordrer seg selv». Temaet skal inspirere gruppene i sin produksjonen, og det helhetlige arbeidet med festivalen. Spørsmålene vi har stilt oss er blant annet: Hva betyr det å stå på scenen for barn og unge? Hva betyr profesjonelle rammer? Hva betyr Rampelysfestivalen?

I tillegg til 36 forestillinger presenterer festivalen flere arenaer for kulturuttrykk. De vil engasjere de som ikke nødvendigvis vil stå på scenen selv, men likevel er interessert i scenekunst.

Rampelys LIVE er en liten scene i foajeen, som skal fylles med spennende og varierte innslag. Rampelys KUNNSKAP er kurs og samtaler som går dypere inn i temaene for forestillingene som vises. RampelysREDAKSJONEN er et knippe ungdommer som skal skrive om festivalen og alt som skjer på og av scenen der.

Her kan du lese mer om festivalen.

Relaterte saker

Eventbilde: Smaksfest i Vitenparken
søndag
11:00

Smaksfest i Vitenparken

I februars vitenhelg kan barna bli med på en smaksreise: smake på ulike ting, stemme på sin favoritt, teste sin sensorikk og lære hvordan syn, lukt og andre sanser påvirker smaksopplevelsen.

Eventbilde: Barnesøndag: Bli med ridderen til middelalderen!
søndag
11:30

Barnesøndag: Bli med ridderen til middelalderen!

Ta et skritt tilbake i tid og opplev historiens magi med hele familien.

Eventbilde: Tingenes magiske liv
søndag
12:00

Tingenes magiske liv

Danse- og scenekunstner Beata K. Iden inviterer til en ny utforskende og leken forestilling!