Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

PUST uplugga i Gamle Aker kirke hovedbilde
torsdag 
20:00
Gamle Aker Kirke

PUST uplugga i Gamle Aker kirke

PUST er noe unikt innen nordisk vokalmusikk; sammen skaper de seks ulike stemmene en magisk, mektig og leken samklang som både bergtar publikum og gir senkede skuldre.

Ensemblet er kreative i sine tolkninger av egne og andres komposisjoner, inspirert av jazz, viser og folkemusikk. De har siden 2003 utgitt seks kritikerroste album som har høstet nominasjoner til både Spellemannspris og CARA Awards.

PUST synger sommeren inn med noen av sine aller kjæreste favoritter torsdag 9. juni kl. 20:00 i Gamle Aker kirke.


Pust er en vokalsekstett som på et inderlig og originalt vis forteller oss at den menneskelige stemma er den aller viktigste.

– Nettavisen, Tor Hammerø, anmeldelse av Huggu over vatn

Meditativt, stemningsfullt og evig beroligende.
– VG – Tor Martin Bøe, anmeldelse av Julero – terningkast 5

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass). Håvard Hiller er fast lydmann for ensemblet.

Photo: Erik Hannemann.

Relaterte saker

Eventbilde: Heine Aleine – og to til
torsdag
18:30

Heine Aleine – og to til

Det finnes mange musikere og det finnes mange artister, men det er ikke mange som kan kalle seg entertainer. Sangeren Heine Totland er en av de få. Dette musikalske humorshowet må rett og slett oppleves.

Eventbilde: Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!
torsdag
19:00

Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!

Brødrene Bergh har i flere år servert stemningsfull jazz til folket, og er definitivt jazzklubben i Oslo du bør stoppe innom. Her kan du nyte to ting som hører særs godt sammen – Stemningsfull jazzmusikk og nydelig mat!

Eventbilde: Konserten OSLONATT i Grønland kirke
fredag
20:00

Konserten OSLONATT i Grønland kirke

Vålerenga Mannskor og Akerselva Kvinnekor har gleden av å invitere til konserten OSLONATT i Grønland kirke fredag 9 juni.