Søk i Aktiv i Oslo

Pub til Pub-tur med Ølakademiet hovedbilde

Pub til Pub-tur med Ølakademiet

Påskeølkurs

Ølakademiet vil i sommer guide deg rundt i Oslo på utvalgte puber, der ølhistorie, ølkultur og ølsmaking vil stå i fokus.

Det er snart ikke en storby med respekt for seg selv, eller kanskje mangel på respekt, som ikke tilbyr en organisert pub til pub runde. Nå får Oslo endelig sin egen ”pub crawl” på lik linje med andre storbyer i Europa. 

Opplev “pub crawl” i Oslo på lik linje med andre storbyer i Europa. Ølakademiet guider to ulike turer i Oslo, Oslo vest og Oslo øst. Du får oppleve utvalgte puber og et mikrobryggeri, der ølhistorie, ølkultur og ølsmaking står i fokus. I tillegg til at du får tips om de gode øl-pubene i Oslo og nyttig informasjon om byens uteliv.

Ølakademiet lover høy stemning og du får garantert mulighet til å gjøre nye bekjentskaper. Settingen vil gjøre det lettere å sette i gang gode samtaler. Turen har varighet på 3 timer og guides fra mai til august 2011 på oppsatte dager. Turen kan også arrangeres på forespørsler for bedrifter, lag, foreninger og utdrikkningslag.

Pubturen Oslo Vest, oppmøte Beer Palace, Holmesgate 3, Aker Brygge kl. 1700-2000
Datoer 2012: 14/7, 28/7, 11/8, 25/8. I øvrig på forespørsel.

Pubturen Oslo Øst, oppmøte Akersberget, Maridalsveien 22, kl. 1600-1900
Datoer 2012: 21/7, 4/8, 18/8, 1/9. I øvrig på forespørsel.

Pris kr. 650,- pr. person.
Prisen inkluderer tre håndpils og smaksprøver av pils, hveteøl, ale, stout, porter og trapistøl.

Les mer om Pub til Pub-tur med Ølakademiet og meld deg på >>

Guidingen gis på norsk og passer bedrifter, kundearrangementer, vennegjenger, ølklubben eller individuelle ølglade. Påmelding er bindende og Ølakademiet tar høyde for at det må være minimum 10 personer booket, før at turen gjennomføres.

Relaterte saker

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
onsdag
17:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.

Eventbilde: 5 retters-Kanonaften!
onsdag
18:00

5 retters-Kanonaften!

Gamlebyen Mat & Drikke lager en 5 retters-kanonmeny med tilhørende drikke, med eller uten alkohol.