Arrangementet er fullført.

Pub til Pub-tur med Ølakademiet hovedbilde
torsdag 

Pub til Pub-tur med Ølakademiet

Påskeølkurs

Ølakademiet vil i sommer guide deg rundt i Oslo på utvalgte puber, der ølhistorie, ølkultur og ølsmaking vil stå i fokus.

Det er snart ikke en storby med respekt for seg selv, eller kanskje mangel på respekt, som ikke tilbyr en organisert pub til pub runde. Nå får Oslo endelig sin egen ”pub crawl” på lik linje med andre storbyer i Europa. 

Opplev “pub crawl” i Oslo på lik linje med andre storbyer i Europa. Ølakademiet guider to ulike turer i Oslo, Oslo vest og Oslo øst. Du får oppleve utvalgte puber og et mikrobryggeri, der ølhistorie, ølkultur og ølsmaking står i fokus. I tillegg til at du får tips om de gode øl-pubene i Oslo og nyttig informasjon om byens uteliv.

Ølakademiet lover høy stemning og du får garantert mulighet til å gjøre nye bekjentskaper. Settingen vil gjøre det lettere å sette i gang gode samtaler. Turen har varighet på 3 timer og guides fra mai til august 2011 på oppsatte dager. Turen kan også arrangeres på forespørsler for bedrifter, lag, foreninger og utdrikkningslag.

Pubturen Oslo Vest, oppmøte Beer Palace, Holmesgate 3, Aker Brygge kl. 1700-2000
Datoer 2012: 14/7, 28/7, 11/8, 25/8. I øvrig på forespørsel.

Pubturen Oslo Øst, oppmøte Akersberget, Maridalsveien 22, kl. 1600-1900
Datoer 2012: 21/7, 4/8, 18/8, 1/9. I øvrig på forespørsel.

Pris kr. 650,- pr. person.
Prisen inkluderer tre håndpils og smaksprøver av pils, hveteøl, ale, stout, porter og trapistøl.

Les mer om Pub til Pub-tur med Ølakademiet og meld deg på >>

Guidingen gis på norsk og passer bedrifter, kundearrangementer, vennegjenger, ølklubben eller individuelle ølglade. Påmelding er bindende og Ølakademiet tar høyde for at det må være minimum 10 personer booket, før at turen gjennomføres.

Relaterte saker

Eventbilde: Mat*Larm 2021
torsdag

Mat*Larm 2021

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som overrasker deg som gjest.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.