Søk i Aktiv i Oslo

Prosjekt Utsen på Galleri SOFT hovedbilde

Prosjekt Utsen på Galleri SOFT

Prosjekt Utsen

Prosjekt Utsen er et teaterprosjekt hvor skuespillere og regissør forsker i formen site-specific som vil si at vi tar teater og teaterteksten ut til der den ”hører hjemme,” dvs. i det konkrete rom som teksten er skrevet til. I gaten, på sats, trikkeholdeplassen osv.

Utsen spilles som en føljetong i høst, 4 forskjellige forestillinger hver sin måned, september Utsen spilles på Galleri SOFT i Rådhusgata lørdag 29.september en eller flere ganger mellom kl.12-16.

Les vårt intervju med regissør Gunnhild Kilde >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kursoppstart – Teaterkurs for voksne
onsdag
00:00

Kursoppstart – Teaterkurs for voksne

Bli med på teaterkurs for voksne hos Oslo Kulturfabrikk. Enten du vil øve på å snakke i forsamlinger, utvikle deg kreativt eller bare ha det gøy, er dette kurset for deg!

Eventbilde: Familieforestilling «Dalmatinerne» – Premiere
onsdag
18:00

Familieforestilling «Dalmatinerne» – Premiere

Denne gangen presenterer OPAL historien om den slue og iskalde Cruella som vil kjøpe dalmatinervalper for å lage kåpe av dem. En musikalsk thriller i ekte OPAL-stil. Forestillingen passer for hele familien.

Eventbilde: Bjørnene på Vega Scene
onsdag
19:00

Bjørnene på Vega Scene

Forestillingen er en refleksjon over en mellommenneskelig kollaps som kjennetegner tida vi lever i. Dramatiker og poet Fredrik Høyer skrevet er en humoristisk, satirisk og ettertenksom tekst som rommer mange lag – og mange bjørner.