Søk i Aktiv i Oslo

Prosjekt Utsen på Galleri SOFT hovedbilde

Prosjekt Utsen på Galleri SOFT

Prosjekt Utsen

Prosjekt Utsen er et teaterprosjekt hvor skuespillere og regissør forsker i formen site-specific som vil si at vi tar teater og teaterteksten ut til der den ”hører hjemme,” dvs. i det konkrete rom som teksten er skrevet til. I gaten, på sats, trikkeholdeplassen osv.

Utsen spilles som en føljetong i høst, 4 forskjellige forestillinger hver sin måned, september Utsen spilles på Galleri SOFT i Rådhusgata lørdag 29.september en eller flere ganger mellom kl.12-16.

Les vårt intervju med regissør Gunnhild Kilde >>

Relaterte saker

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Innvielsen på SALT
søndag
18:00

Innvielsen på SALT

Christen the Place er et morsomt drama om unge menn som må ta stilling til sine egne og hverandres følelser og psykiske helse når de prøver å hjelpe kompisen sin.

Eventbilde: Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024
tirsdag
00:00

Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024

Festivalen gir publikum en unik mulighet til å oppleve et bredt spekter av scenekunst fra ulike deler av verden, samlet under ett tak på Black Box teater sentralt i Oslo.