Søk i Aktiv i Oslo

Progkunstfestivalen hovedbilde

Progkunstfestivalen

935297_10152770586260652_108838613_n 

Progkunstfestivalen er en festival for musikk, dans, teater, performance, foto og utstilling. Den er laget av og for kunstinteresserte med ivrighet og frivillig initiativstaking fordi gode festivaler ikke trenger å være dyre.

Progkunstfestivalen ble arrangert for første gang den 27. juni 2012 av et knippe venner som ville lage et alternativ til de kommersielle og sjangerbaserte festivalene. Vi ønsket å lage en festival med variert program og lavt budsjett.

Det skal vi gjøre igjen. Progkunstfestivalen 2013 finner sted den 22. juni! Om du ønsker å delta som frivillig er du hjertelig velkommen til det. Les både kontaktinformasjon og program på www.progkunstfestivalen.no.

Progkunstfestivalen finner sted på Hausmania, som ligger i Hausmannsgate 34, i krysset ved Møllergata i Oslo.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Williamsburg by Night
lørdag
22:00

Williamsburg by Night

Williamsburg by Night – come for the food and stay for the party!

Eventbilde: El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert
søndag
18:00

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

Dette er et type arrangement for både tangodanseren og konsertpublikummet. Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene.