Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Pride: SYNG-along-kinofestival hovedbilde
mandag 
17:00
SYNG

Pride: SYNG-along-kinofestival

ntso

I anledning Oslo Pride arrangerer vi en aldri så liten SYNG-along-kinofestival f.o.m. mandag 25. juni t.o.m. fredag 29. juni. Nyt en musikal på storskjerm og/eller mellomskjerm, og syng med når du føler for det (www.syng.no/syng/syng-along-kino).

KINOPROGRAM:

– Mandag 25. juni: Frozen
– Tirsdag 26. juni: Beauty & the Beast (2017)
– Onsdag 27. juni: Moulin Rouge
– Torsdag 28. juni: The Greatest Showman
– Fredag 29. juni: Mamma Mia!

PRAKTISK INFO

– Filmen snurrer kl. 19 hver dag
– Inngang er gratis
– Vi har ikke billetter, så det er bare å komme og finne seg en plass (førstemann til mølla).
– Det kan være stor pågang, og derfor er det lurt å være tidlig ute. Aller lurest (og hyggeligst) er det jo selvsagt å komme tidsnok til at man rekker å varme opp med en matbit i forkant. Vi har ikke eget kjøkken, men det er lov å bestille mat eller ha med medbragt, og vi har en avtale med naboen Rice Bolle som leverer gratis.
– 20 års aldersgrense

ÅPEN KARAOKEMIKROFON ETTER FILMEN

Etter SYNG-along-filmen forvandles “mange-mannsrommet” vårt fra kinosal til karaokerom med åpen mikrofon, til fri bruk for alle som går gravide med innestengt sang som de lengter etter å føde blant kjente og ukjente likesinnede – og for alle andre også. Kort fortalt; hjerterom, husrom og karaokerom – og stor takhøyde.

(For ordens skyld; åpen karaokemikrofon er naturligvis åpen for alle, enten du har deltatt på SYNG-along-kinoen først eller ikke.)

Velkommen! www.syng.no

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.