Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Preacher Lawson kommer til Norge! hovedbilde
lørdag 
20:30
Latter

Preacher Lawson kommer til Norge!

Preacher Lawson ble født i Portland, men tilbrakte mesteparten av ungdomstiden sin i Memphis. Han flyttet 20 ganger før han fylte 10 år, men hvis du spurte ham hvilken by han er fra, ville han sagt Orlando, fordi det er der han vokste opp som en komiker.

Lawson er mest kjent for sin opptreden i sesong 12 av NBCs hitserie, AMERICA’S GOT TALENT (2017), der han kom til finalen. Basert på hans glimrende opptreden i sesong 12, ble Lawson invitert til å konkurrere på AMERICA’S GOT TALENT: THE CHAMPIONS (2019) og BRITAN’S GOT TALENT: THE CHAMPIONS (2019), der han avanserte til finalen etter å ha mottatt flest fan stemmer. Lawson spilte inn sin første stand-up spesial, GET TO KNOW ME, som hadde premiere på BET+ i 2019.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Eventbilde: Quiz med quizmaster Roar!
tirsdag
19:00

Quiz med quizmaster Roar!

Ta med vennegjengen og bli med på tirsdagsquiz med quizmaster Roar!

Eventbilde: Einars kviss på SALT
tirsdag
19:00

Einars kviss på SALT

Hva er gratis, kjempegøy, ledet av en 29 år gammel tømrerlærling fra Molde og skjer en gang i måneden? Jo, det er Einars Kviss på SALT!