Arrangementet er fullført.

POP UP – ARKITEKTURVERKSTED FOR BARN hovedbilde
lørdag 
13:00

POP UP – ARKITEKTURVERKSTED FOR BARN

ntso

Et A4-ark blir til et hus! I denne workshopen kan barn få prøve kirigami – hvordan bruke todimensjonal form til å uttrykke det tredimensjonale? Barna skal utforske hva kirigami er, og hvordan denne teknikken kan brukes til å bygge en enkel 3D-modell.

Barna skal lage unike og fargerike hus av et A4-ark. De vil oppleve hvordan det tredimensjonale uttrykkes gjennom å vurdere mange deler av hva et hus er: tak, fasade, dører, vinduer, inngang, tun og hage. Workshopen ledes av arkitekter fra Arkki, en finsk arkitekturskole for barn og unge, og passer for barn fra 7 år. 5-6 år gamle barn kan delta i følge med en voksen. Workshopen hålles på svensk.

Påmeldinger innen 17.4. til prosjekt@finno.no.

Sted: Henie Onstad Kunstsenter, Sonja Henies vei 31, Høvikodden 16
Les mer:
www.arkki.net
www.hok.no

Relaterte saker

Eventbilde: Julemarkedet på Bærums Verk 2021
lørdag

Julemarkedet på Bærums Verk 2021

Det ønskes velkommen til et tradisjonsrikt julemarked med god mat, delikat design, solid håndverk og nydelig kunst i vakre omgivelser i Verksgata.

Eventbilde: Barnas Verksted på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas Verksted på Sentralen

Her settes det ut tegnebord, lego, bøker og andre hyggelige lavterskelsaktiviteter barna kan kose seg med. Verkstedet er gratis!

Eventbilde: Barneomvisninger på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Barneomvisninger på Nationaltheatret

Bli med inn bak scenen og opplev hvordan teater blir til! Nesten som detektiver skal vi snike oss gjennom teatret, for å lære om og se teatret fra innsiden.