Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

POP UP – ARKITEKTURVERKSTED FOR BARN hovedbilde
lørdag 
13:00

POP UP – ARKITEKTURVERKSTED FOR BARN

ntso

Et A4-ark blir til et hus! I denne workshopen kan barn få prøve kirigami – hvordan bruke todimensjonal form til å uttrykke det tredimensjonale? Barna skal utforske hva kirigami er, og hvordan denne teknikken kan brukes til å bygge en enkel 3D-modell.

Barna skal lage unike og fargerike hus av et A4-ark. De vil oppleve hvordan det tredimensjonale uttrykkes gjennom å vurdere mange deler av hva et hus er: tak, fasade, dører, vinduer, inngang, tun og hage. Workshopen ledes av arkitekter fra Arkki, en finsk arkitekturskole for barn og unge, og passer for barn fra 7 år. 5-6 år gamle barn kan delta i følge med en voksen. Workshopen hålles på svensk.

Påmeldinger innen 17.4. til prosjekt@finno.no.

Sted: Henie Onstad Kunstsenter, Sonja Henies vei 31, Høvikodden 16
Les mer:
www.arkki.net
www.hok.no

Relaterte saker

Eventbilde: Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski
tirsdag
18:00

Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski

Hver tirsdag frem til nyåret arrangerer NOR Freeski en egen freeski-tirsdag på SNØ. Dette er et uhøytidelig event hvor miljøet (klubber og egenorganiserte) får mulighet til å samles til skikjøring, trening, lek og moro.

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Babyomvisning – Hver torsdag
torsdag
12:00

Babyomvisning – Hver torsdag

En guidet tur i museet med voksenpåfyll for deg med barn på magen. Alt tilrettelagt for barnets behov slik at man til en hver tid kan trekke seg tilbake, uansett om det er bleieskift, mat eller gråt.