Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

POP UP – ARKITEKTURVERKSTED FOR BARN hovedbilde
lørdag 
13:00

POP UP – ARKITEKTURVERKSTED FOR BARN

ntso

Et A4-ark blir til et hus! I denne workshopen kan barn få prøve kirigami – hvordan bruke todimensjonal form til å uttrykke det tredimensjonale? Barna skal utforske hva kirigami er, og hvordan denne teknikken kan brukes til å bygge en enkel 3D-modell.

Barna skal lage unike og fargerike hus av et A4-ark. De vil oppleve hvordan det tredimensjonale uttrykkes gjennom å vurdere mange deler av hva et hus er: tak, fasade, dører, vinduer, inngang, tun og hage. Workshopen ledes av arkitekter fra Arkki, en finsk arkitekturskole for barn og unge, og passer for barn fra 7 år. 5-6 år gamle barn kan delta i følge med en voksen. Workshopen hålles på svensk.

Påmeldinger innen 17.4. til prosjekt@finno.no.

Sted: Henie Onstad Kunstsenter, Sonja Henies vei 31, Høvikodden 16
Les mer:
www.arkki.net
www.hok.no

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerprogram på Teknisk museum
torsdag

Sommerprogram på Teknisk museum

Teknisk museum har aktivitetsprogram hver dag i hele sommer! Se spennende utstillinger, bli med på omvisninger, prøv morsomme og lærerike aktiviteter, og la deg fascinere av spennende vitenshow.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
torsdag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Fjon-rebus for barna på SNØ
fredag

Fjon-rebus for barna på SNØ

I hele sommerferien vil det være Fjon-rebus for barna på SNØ. Vår maskot; trolljenta Fjon, har nemlig plassert ut mange spennende oppgaver som handler om SNØ, vinter og ski som man kan bryne seg på.