Arrangementet er fullført.

Plutselig Teater: Macbeth hovedbilde
tirsdag 
20:30

Plutselig Teater: Macbeth

468_2015_08_18_155505

Teaterkjellern (Centralteatret) Tirsdag 8. september 2015

Macbeth av William Martin Shakespeare: Historien om Macbeth og hans Lady er hogget inn i historiefortellerens ryggmarg. Shakespeare ville nok bælere sitt publikum om skjebne, svik og maktbegjær hvordan den menneskelige justis alltid vil sørge for at man får som fortjent. Macbeths verden er preget av krig og maktkamp, og er kanskje ikke så annerledes enn vår egen verden. Plutselig vil dine handlinger innta deg, og konsekvensene begynner å rulle. For hva er vel mer skremmende, enn de som greier å slippe unna? Kanskje blir det plutselig politisk?

MEDVIRKENDE:
Linn Christine Wennersten
Tonje Thwin
Tor Itai Keilen
Harald H. Engan
Martin T. B. ThomasTeaterkjellerns faste beboer, Parateater, øver i kun to dager, og – helt plutselig er det teater.

En helaftens leken teaterforestilling, der noe er forberedt, men på ingen måte alt! Aktørene spiller flere roller, lydmannen det samme – det man ikke rekker på to dager, må man lage underveis.

Hvem vet hva som vil skje når teknikerne spiller roller på lik linje som skuespillerne, og plutselig deltar i forestillingen? Hvem vet hva som kan skje når skuespillerne plutselig bytter roller underveis, eller handlingsforløpet spilles baklengs? Vi kan love et lekent, underholdene og annerledes teater – for alle – helt plutselig!

Det er utallige måter å spille klassikere på, men Parateaters fremgangsmåte er annerledes og plutselig.

Tid fra kl. 20.30

Relaterte saker

Eventbilde: Nyttårskonserten
mandag
19:00

Nyttårskonserten

Alle kjenner den fantastiske nyttårskonserten fra NRK på første nyttårsdag. Nå kan du oppleve denne nydelige musikken fremført av det verdensberømte Schönbrunn Slottsfilharmoniker. 

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
mandag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!