Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Plutselig Teater: “Erasmus Montanus” hovedbilde
torsdag 
20:30

Plutselig Teater: “Erasmus Montanus”

ntso

Erasmus Montanus av Ludvig Harald Holberg:

Å, som vi gleder oss til vise dere denne satiriske karakterkomedien om akademisk tilgjorthet. Bondegutten Rasmus Berg kommer hjem på ferie, fra sine latinstudier i byen – og helt plutselig kan han BARE snakke latin – og han kan bevise en rekke ting: at moren er en stein og at Per Degn er en hane… Det er latterlig kleint. Og det er latterlig morsomt. Erasmus Montanus er som skapt for “Plutselig-formen”, og hvem vet, kanskje blir det latterlig morsomt-kleint?

MEDVIRKENDE:
Marit Torshaug Jensen
Tonje Thwin
Tor Itai Keilen
Martin T. B.
Thomas Harald H. Engan

Teaterkjellerns faste beboer, Parateater, øver i kun to dager, og – helt plutselig er det teater.

En helaftens leken teaterforestilling der noe er forberedt, men på ingen måte alt! Aktørene spiller flere roller, lydmannen det samme – det man ikke rekker på to dager, må man lage underveis.

Hvem vet hva som vil skje når teknikerne spiller roller på lik linje som skuespillerne, og plutselig deltar i forestillingen? Hvem vet hva som kan skje når skuespillerne plutselig bytter roller underveis, eller handlingsforløpet spilles baklengs? Vi kan love et lekent, underholdene og annerledes teater – for alle – helt plutselig!

Det er utallige måter å spille klassikere på, men Parateaters fremgangsmåte er annerledes og plutselig. Kom og opplev det selv – hele høsten på Teaterkjellern.

Relaterte saker

Eventbilde: Familieforestilling «Dalmatinerne» – Premiere
onsdag
18:00

Familieforestilling «Dalmatinerne» – Premiere

Denne gangen presenterer OPAL historien om den slue og iskalde Cruella som vil kjøpe dalmatinervalper for å lage kåpe av dem. En musikalsk thriller i ekte OPAL-stil. Forestillingen passer for hele familien.

Eventbilde: Bjørnene på Vega Scene
onsdag
19:00

Bjørnene på Vega Scene

Forestillingen er en refleksjon over en mellommenneskelig kollaps som kjennetegner tida vi lever i. Dramatiker og poet Fredrik Høyer skrevet er en humoristisk, satirisk og ettertenksom tekst som rommer mange lag – og mange bjørner.

Eventbilde: Teaterforestillingen «Stor Cis-energi»
fredag
19:00

Teaterforestillingen «Stor Cis-energi»

STOR CIS-ENERGI belyser et tema som skaper noen av de sterkeste følelsene og reaksjonene i vår tid: transtematikk.