Arrangementet er fullført.

Plutselig Teater: «Erasmus Montanus» hovedbilde
torsdag 
20:30

Plutselig Teater: «Erasmus Montanus»

ntso

Erasmus Montanus av Ludvig Harald Holberg:

Å, som vi gleder oss til vise dere denne satiriske karakterkomedien om akademisk tilgjorthet. Bondegutten Rasmus Berg kommer hjem på ferie, fra sine latinstudier i byen – og helt plutselig kan han BARE snakke latin – og han kan bevise en rekke ting: at moren er en stein og at Per Degn er en hane… Det er latterlig kleint. Og det er latterlig morsomt. Erasmus Montanus er som skapt for “Plutselig-formen”, og hvem vet, kanskje blir det latterlig morsomt-kleint?

MEDVIRKENDE:
Marit Torshaug Jensen
Tonje Thwin
Tor Itai Keilen
Martin T. B.
Thomas Harald H. Engan

Teaterkjellerns faste beboer, Parateater, øver i kun to dager, og – helt plutselig er det teater.

En helaftens leken teaterforestilling der noe er forberedt, men på ingen måte alt! Aktørene spiller flere roller, lydmannen det samme – det man ikke rekker på to dager, må man lage underveis.

Hvem vet hva som vil skje når teknikerne spiller roller på lik linje som skuespillerne, og plutselig deltar i forestillingen? Hvem vet hva som kan skje når skuespillerne plutselig bytter roller underveis, eller handlingsforløpet spilles baklengs? Vi kan love et lekent, underholdene og annerledes teater – for alle – helt plutselig!

Det er utallige måter å spille klassikere på, men Parateaters fremgangsmåte er annerledes og plutselig. Kom og opplev det selv – hele høsten på Teaterkjellern.

Relaterte saker