Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Plutselig Teater: “Erasmus Montanus” hovedbilde
torsdag 
20:30

Plutselig Teater: “Erasmus Montanus”

ntso

Erasmus Montanus av Ludvig Harald Holberg:

Å, som vi gleder oss til vise dere denne satiriske karakterkomedien om akademisk tilgjorthet. Bondegutten Rasmus Berg kommer hjem på ferie, fra sine latinstudier i byen – og helt plutselig kan han BARE snakke latin – og han kan bevise en rekke ting: at moren er en stein og at Per Degn er en hane… Det er latterlig kleint. Og det er latterlig morsomt. Erasmus Montanus er som skapt for “Plutselig-formen”, og hvem vet, kanskje blir det latterlig morsomt-kleint?

MEDVIRKENDE:
Marit Torshaug Jensen
Tonje Thwin
Tor Itai Keilen
Martin T. B.
Thomas Harald H. Engan

Teaterkjellerns faste beboer, Parateater, øver i kun to dager, og – helt plutselig er det teater.

En helaftens leken teaterforestilling der noe er forberedt, men på ingen måte alt! Aktørene spiller flere roller, lydmannen det samme – det man ikke rekker på to dager, må man lage underveis.

Hvem vet hva som vil skje når teknikerne spiller roller på lik linje som skuespillerne, og plutselig deltar i forestillingen? Hvem vet hva som kan skje når skuespillerne plutselig bytter roller underveis, eller handlingsforløpet spilles baklengs? Vi kan love et lekent, underholdene og annerledes teater – for alle – helt plutselig!

Det er utallige måter å spille klassikere på, men Parateaters fremgangsmåte er annerledes og plutselig. Kom og opplev det selv – hele høsten på Teaterkjellern.

Relaterte saker

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Innvielsen på SALT
søndag
18:00

Innvielsen på SALT

Christen the Place er et morsomt drama om unge menn som må ta stilling til sine egne og hverandres følelser og psykiske helse når de prøver å hjelpe kompisen sin.

Eventbilde: Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024
tirsdag
00:00

Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024

Festivalen gir publikum en unik mulighet til å oppleve et bredt spekter av scenekunst fra ulike deler av verden, samlet under ett tak på Black Box teater sentralt i Oslo.