Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Plutselig Teater: “En Midtsommernattsdrøm” hovedbilde
torsdag 
20:30

Plutselig Teater: “En Midtsommernattsdrøm”

Midtsommernattstrøm 17.09En Midtsommernattsdrøm av William Harald Shakespeare:

Stykket er en av den britiske dikterens mest populære komedier. På en særs snedig måte sjonglerer han handlingen mellom fire ulike historier, som stadig vekk berører hverandre. Et lekent språk og fyrrig persongalleri, er et perfekt bakteppe for “Plutselig-formen”. Fra reinspikka farse til det mest alvorlige kjærlighetsdrama – Seinfeld møter Jane Austen. Og hvem vet, kanskje blir det plutselig artig?

MEDVIRKENDE: Tonje Thwin Caroline Støyva Eriksen Tor Itai Keilen Harald H. Engan Martin T. B. Thomas

Teaterkjellerns faste beboer, Parateater, øver i kun to dager, og – helt plutselig er det teater.

En helaftens leken teaterforestilling der noe er forberedt, men på ingen måte alt! Aktørene spiller flere roller, lydmannen det samme – det man ikke rekker på to dager, må man lage underveis.

Hvem vet hva som vil skje når teknikerne spiller roller på lik linje som skuespillerne, og plutselig deltar i forestillingen? Hvem vet hva som kan skje når skuespillerne plutselig bytter roller underveis, eller handlingsforløpet spilles baklengs? Vi kan love et lekent, underholdene og annerledes teater – for alle – helt plutselig!

Det er utallige måter å spille klassikere på, men Parateaters fremgangsmåte er annerledes og plutselig. Kom og opplev det selv – hele høsten på Teaterkjellern.

CC: 120,-
Kjøp biletter her:

Relaterte saker

Eventbilde: Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen
lørdag
19:00

Rain Man – teaterforestilling basert på den Oscar-vinnende filmen

«Rain Man» er en hjertevarm historie om to brødre som finner tilbake til hverandre på usedvanlig vis. Historien tar oss med på en sjenerøs tidsreise tilbake til 80-tallet og lærer oss betydningen av ubetinget kjærlighet.

Eventbilde: Innvielsen på SALT
søndag
18:00

Innvielsen på SALT

Christen the Place er et morsomt drama om unge menn som må ta stilling til sine egne og hverandres følelser og psykiske helse når de prøver å hjelpe kompisen sin.

Eventbilde: Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024
tirsdag
00:00

Oslo Internasjonale Teaterfestival 2024

Festivalen gir publikum en unik mulighet til å oppleve et bredt spekter av scenekunst fra ulike deler av verden, samlet under ett tak på Black Box teater sentralt i Oslo.