Arrangementet er fullført.

Playroom mini-festival hovedbilde
fredag 
18:00

Playroom mini-festival

ntso

Oslo Teatersenter fyller 40 år og vi feirer med Playroom festival fredag 4 september. Publikum inviteres for tredje gang til det kreative slottet på Tøyen i Hovinveien 1.
Playroom festivalen er en gratis kunstfestival av og for unge kunstnere, og oppstod i 2013 som et initiativ fra Oslo Teatersenters medlemsgruppe Teater Playroom. Målet var å skape en festival på tvers av kunstformer.
Festivalen begynner kl.18 og i løpet av en kveld får publikum oppleve teater, visuell kunst, foto, dans, film og musikk.
Programmet begynner med et selvskrevet stykke av Teater Playroom. Videre blir det åpning av galleriene med alt fra oljemalerier til illustrasjoner og fotografier, diktlesning og japansk Butoh-dans. Festivalen fortsetter med kortfilmvisning før det blir live musikk og DJ.

I år gleder de seg til å få besøk av internasjonale kunstnere. Det britiske bandet ENGINE fra Leeds kommer. Det gjør også folk-rock sangeren Josh Savage fra Winchester. I tillegg blir det Norgespremiere på kortfilmen «Insert: Foghorn» av egyptiske Karim Sabry.
4. september skal kreativiteten feires, og best av alt, det er gratis!

Fra kl. 18.00 – 01.00 

Relaterte saker

Eventbilde: HEATHER
fredag
17:00

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft. 

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: Use your heart as a phone
lørdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.