Arrangementet er fullført.

Playroom mini-festival hovedbilde
fredag 
18:00

Playroom mini-festival

ntso

Oslo Teatersenter fyller 40 år og vi feirer med Playroom festival fredag 4 september. Publikum inviteres for tredje gang til det kreative slottet på Tøyen i Hovinveien 1.
Playroom festivalen er en gratis kunstfestival av og for unge kunstnere, og oppstod i 2013 som et initiativ fra Oslo Teatersenters medlemsgruppe Teater Playroom. Målet var å skape en festival på tvers av kunstformer.
Festivalen begynner kl.18 og i løpet av en kveld får publikum oppleve teater, visuell kunst, foto, dans, film og musikk.
Programmet begynner med et selvskrevet stykke av Teater Playroom. Videre blir det åpning av galleriene med alt fra oljemalerier til illustrasjoner og fotografier, diktlesning og japansk Butoh-dans. Festivalen fortsetter med kortfilmvisning før det blir live musikk og DJ.

I år gleder de seg til å få besøk av internasjonale kunstnere. Det britiske bandet ENGINE fra Leeds kommer. Det gjør også folk-rock sangeren Josh Savage fra Winchester. I tillegg blir det Norgespremiere på kortfilmen «Insert: Foghorn» av egyptiske Karim Sabry.
4. september skal kreativiteten feires, og best av alt, det er gratis!

Fra kl. 18.00 – 01.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning
fredag
18:00

Oslo Operafestival 2021 – Festivalåpning

Oslo Operafestival har sin 16. åpningskonsert som et av arrangementene under Oslo Kulturnatt. Her får vi møte de kommende stjerneskuddene på operahimmelen.

Eventbilde: Oslo Operafestival presenterer operaperler
fredag
21:00

Oslo Operafestival presenterer operaperler

Opera til folket byr på Operaperler i Oslos eldste og minste kulturhus, Gamle Raadhus Scene. Her blir det både tårer og latter!

Eventbilde: Loppemarked på Ulsrud Skole 18. og 19. september 2021
lørdag
10:00