Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Playroom mini-festival hovedbilde
fredag 
18:00

Playroom mini-festival

ntso

Oslo Teatersenter fyller 40 år og vi feirer med Playroom festival fredag 4 september. Publikum inviteres for tredje gang til det kreative slottet på Tøyen i Hovinveien 1.
Playroom festivalen er en gratis kunstfestival av og for unge kunstnere, og oppstod i 2013 som et initiativ fra Oslo Teatersenters medlemsgruppe Teater Playroom. Målet var å skape en festival på tvers av kunstformer.
Festivalen begynner kl.18 og i løpet av en kveld får publikum oppleve teater, visuell kunst, foto, dans, film og musikk.
Programmet begynner med et selvskrevet stykke av Teater Playroom. Videre blir det åpning av galleriene med alt fra oljemalerier til illustrasjoner og fotografier, diktlesning og japansk Butoh-dans. Festivalen fortsetter med kortfilmvisning før det blir live musikk og DJ.

I år gleder de seg til å få besøk av internasjonale kunstnere. Det britiske bandet ENGINE fra Leeds kommer. Det gjør også folk-rock sangeren Josh Savage fra Winchester. I tillegg blir det Norgespremiere på kortfilmen «Insert: Foghorn» av egyptiske Karim Sabry.
4. september skal kreativiteten feires, og best av alt, det er gratis!

Fra kl. 18.00 – 01.00 

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Verksted på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas Verksted på Sentralen

Barnas Verksted er en fast, gratis helgeaktivitet for barn på Sentralen.

Eventbilde: Gatelekfestivalen 2024
lørdag
11:00

Gatelekfestivalen 2024

Vil du bli med på gatelekfestival i Tøyenbekken? Hele dagen er gata stengt for biltrafikk, og fylles med lek og moro! Bakgården er også åpen med lek for de minste og sitteplasser til de voksne.

Eventbilde: Velkommen til Barnas bokfest 2024
lørdag
11:00

Velkommen til Barnas bokfest 2024

Nå skjer det igjen! De fyller hele biblioteket i Bjørvika med opplevelser for barn.