Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Per Hess – Behind the stars hovedbilde
torsdag 

Per Hess – Behind the stars

468_2015_06_04_153645

Kunstplass [10] Torsdag 25. juni 2015

På Kunstplass 10 viser Per Hess nye verk inkludert malerier, tekst, skulptur og andre elementer som aktiviserer rommet. Kapital, penger og verdiskaping er et tilbakevendende tema i Per Hess sitt lange kunstnerskap. Hess er kjent for sitt formale, abstrakte og minimalistiske estetikk der fargen og det hvite lyset står helt sentralt.

Tittelen Behind the stars peker på at både Kina, Europa og USA bruker stjerner som hovedsymbol i sine flagg. Og bak dette er det store økonomier og mangfoldige kulturer i flytende bevegelse.

Han vil videre stille ut rundt 20 akvareller innbundet i ett unikt spesialinnbundet bokverk. Boken en en slags kinesisk eske – og er en indirekte kommentar til koblingen mellom kinesisk kultur og økonomi. Med en åpen og filosofisk tilnærming reflekterer Per Hess over hvordan vi nærmer oss kulturer fra vårt vestlige ståsted. Penger kan på den ene siden fremstå som et kulturelt og religiøst substitutt. Samtidig som Kina eksporterer sin kultur hvis det tjener deres økonomi.

Tid fra kl. 13.00 – 17.00

Relaterte saker

Eventbilde: Grand Moments – Bryllupsmesse
søndag
11:00

Grand Moments – Bryllupsmesse

Suksessen gjentas på Grand Hotel – velkommen til en søndag fylt med eksklusive utstillere, motevisninger, Afternoon Tea og masse ny inspirasjon i flotte omgivelser.