Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Patti Smith på Sentrum Scene hovedbilde
torsdag 

Patti Smith på Sentrum Scene

Coverfoto av Patti Smith fra hennes nye album Banga

Rockens førstedame Patti Smith gjester Oslo onsdag 1. august, en begivenhet vi har skyhøye forventninger til.

På Sentrum Scene 14. juni 2007 leverte hun en fantastisk konsert for et entusiastisk publikum, noe som høstet lovord i etterkant hos anmeldere. Aftenposten kronet henne til ”Dronningen av Sentrum Scene” og beskrev en artist i særklasse, som fortsatt er tro mot hippieidealene om fred, frihet og kjærlighet. Samme året ble hun innlemmet i ærverdige ”Rock And Roll Hall Of Fame” og fikk velfortjent anerkjennelse som den legenden hun er. Rockeikonet startet sin karriere i Chicago og fikk sitt gjennombrudd med platen ”Horses” i 1975 og ble raskt et stilskapende ikon for både rockere, beat-poettradisjonen og punkere. Hun er viden kjent for sine tekster, og blir av mange sett på som den kvinnelige utgaven av Bob Dylan.

1. juni slippes hennes første album siden “Twelve” kom ut i 2007, og bærer tittelen “Banga”. Albumet er produsert av Smith og bandmedlemmer Tony Shanahan, Jay Dee Daugherty og Lenny Kaye. Det inneholder bl.a en ballade dedikert til avdøde Amy Winehouse med tittelen “This Is The Girl”, en bursdagslåt til Johnny Depp og en sang dedikert til tsunami-ofrene i Japan.

Billettpris: 370,- + bill.avg. 18 år leg.

Bestill billetter til Patti Smith på Sentrum Scene >>

Les mer om Patti Smith >>

Hør på Patti Smith under:

 

Relaterte saker

Eventbilde: Musikalsk formiddag hver lørdag
lørdag
12:00

Musikalsk formiddag hver lørdag

De inviterer både nye og anerkjente, lokale artister til sommerkonserter på torget hver lørdag kl. 12.00 fra 18. juni til 20. august.

Eventbilde: Dagfest med Skranglejazz + Doc Jay
lørdag
13:00

Dagfest med Skranglejazz + Doc Jay

Velkommen til en ny Skranglesommer. Neste ut er klassisk skrangledagfest på lørdag 2. juli på den nye takterrassen til Sentralen! Gjesten vi har med oss denne gangen er Doc Jay.

Eventbilde: Gadjo Kumpania
lørdag
17:00

Gadjo Kumpania

Gadjo Kumpania er et oslobasert stringswingband med unge musikere som ønsker å spre det glade budskap anno 1930!