Arrangementet er fullført.

Patti Smith på Sentrum Scene hovedbilde
torsdag 

Patti Smith på Sentrum Scene

Coverfoto av Patti Smith fra hennes nye album Banga

Rockens førstedame Patti Smith gjester Oslo onsdag 1. august, en begivenhet vi har skyhøye forventninger til.

På Sentrum Scene 14. juni 2007 leverte hun en fantastisk konsert for et entusiastisk publikum, noe som høstet lovord i etterkant hos anmeldere. Aftenposten kronet henne til ”Dronningen av Sentrum Scene” og beskrev en artist i særklasse, som fortsatt er tro mot hippieidealene om fred, frihet og kjærlighet. Samme året ble hun innlemmet i ærverdige ”Rock And Roll Hall Of Fame” og fikk velfortjent anerkjennelse som den legenden hun er. Rockeikonet startet sin karriere i Chicago og fikk sitt gjennombrudd med platen ”Horses” i 1975 og ble raskt et stilskapende ikon for både rockere, beat-poettradisjonen og punkere. Hun er viden kjent for sine tekster, og blir av mange sett på som den kvinnelige utgaven av Bob Dylan.

1. juni slippes hennes første album siden «Twelve» kom ut i 2007, og bærer tittelen «Banga». Albumet er produsert av Smith og bandmedlemmer Tony Shanahan, Jay Dee Daugherty og Lenny Kaye. Det inneholder bl.a en ballade dedikert til avdøde Amy Winehouse med tittelen «This Is The Girl», en bursdagslåt til Johnny Depp og en sang dedikert til tsunami-ofrene i Japan.

Billettpris: 370,- + bill.avg. 18 år leg.

Bestill billetter til Patti Smith på Sentrum Scene >>

Les mer om Patti Smith >>

Hør på Patti Smith under:

 

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Dance With A Stranger
fredag
20:00

Dance With A Stranger

I september får du oppleve herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave.

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.