Arrangementet er fullført.

Patti Smith på Sentrum Scene hovedbilde
torsdag 

Patti Smith på Sentrum Scene

Coverfoto av Patti Smith fra hennes nye album Banga

Rockens førstedame Patti Smith gjester Oslo onsdag 1. august, en begivenhet vi har skyhøye forventninger til.

På Sentrum Scene 14. juni 2007 leverte hun en fantastisk konsert for et entusiastisk publikum, noe som høstet lovord i etterkant hos anmeldere. Aftenposten kronet henne til ”Dronningen av Sentrum Scene” og beskrev en artist i særklasse, som fortsatt er tro mot hippieidealene om fred, frihet og kjærlighet. Samme året ble hun innlemmet i ærverdige ”Rock And Roll Hall Of Fame” og fikk velfortjent anerkjennelse som den legenden hun er. Rockeikonet startet sin karriere i Chicago og fikk sitt gjennombrudd med platen ”Horses” i 1975 og ble raskt et stilskapende ikon for både rockere, beat-poettradisjonen og punkere. Hun er viden kjent for sine tekster, og blir av mange sett på som den kvinnelige utgaven av Bob Dylan.

1. juni slippes hennes første album siden «Twelve» kom ut i 2007, og bærer tittelen «Banga». Albumet er produsert av Smith og bandmedlemmer Tony Shanahan, Jay Dee Daugherty og Lenny Kaye. Det inneholder bl.a en ballade dedikert til avdøde Amy Winehouse med tittelen «This Is The Girl», en bursdagslåt til Johnny Depp og en sang dedikert til tsunami-ofrene i Japan.

Billettpris: 370,- + bill.avg. 18 år leg.

Bestill billetter til Patti Smith på Sentrum Scene >>

Les mer om Patti Smith >>

Hør på Patti Smith under:

 

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene
lørdag
15:30

Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene

Her blir det høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil.

Eventbilde: Flashback – 10 år med Retro Singers
lørdag
18:30

Flashback – 10 år med Retro Singers

Retro Singers ble startet opp i 2011 og feirer ti år i år! I den forbindelse inviterer de til jubileumskonsert med både gamle og nye Retro Singers klassikere.