Arrangementet er fullført.

Pastakurs hovedbilde
onsdag 

Pastakurs

468_2014_12_10_114215-1

Mathallen Oslo – Onsdag 4. februar 2015

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.

Det blir en utfyllende demonstrasjon (1time) der de viser hvordan du lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager blant annet ravioli, tortellini og angelotti med forskjellige fyll. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.

Kursavgiften dekker følgende:

Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 2,5 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere

De anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.

Tid fra kl. 17.00 

Pris per person: 998,- ink.mva

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.