Arrangementet er fullført.
Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan lage pasta og gir innspill på hva som passer til.
Det blir en utfyllende demonstrasjon (1time) der de viser hvordan du lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske. Etter demonstrasjonen deltar dere selv og lager blant annet ravioli, tortellini og angelotti med forskjellige fyll. Kursdeltakerne deles i par og får smake på rettene som blir laget underveis.
Kursavgiften dekker følgende:
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs (ca 2,5 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
De anbefaler alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Tid fra kl. 17.00
Pris per person: 998,- ink.mva
Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!
Det blir en utfyllende demonstrasjon der kokkene på Kulinarisk Akademi viser hvordan man lager pastadeig og går gjennom ulike sorter, både fylte, tørkede og ferske.
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.