Arrangementet er fullført.

Påske i Mathallen hovedbilde
lørdag 

Påske i Mathallen

Skjermbilde 2014-04-09 kl. 19.00.15
 

Påske i Mathallen

Eggmaling for barn (i alle aldre)
Velkommen til eggmalingsstasjon på Torget i påsken. Barna får være med på hele prosessen med å blåse ut egget, blande farger, overdrive glitterbruken og ikke minst; male eggene (som de selvsagt får ta med seg hjem)
 
Eggmalingsstasjonen er bemannet fra kl. 12-15 fra lørdag 12. april til fredag 18.april.
 
Vi har forklær til ungene, og vi rydder opp griset etterpå J
 
Påskebrunsj på Torget
Skjærtorsdag (torsdag 17.april) kl. 14:00
 
Vi kaster salt over skulderen og sier tvi tvi til at det ikke blir noens «siste måltid», men lar oss likevel inspirere av påskehøytiden og inviterer til påskebrunsj på langbord på Torget.
 
En smak av Påske er en påsketilpasset variant av En Smak av Mathallen – en meny stappfull av spisestedenes kjærlighet til gode råvarer og matlaging.
 
Rettene serveres på deletallerkener satt ut på langbord. Dette er en uformell, raus og veldig hyggelig måte å smake seg gjennom Mathallens signaturretter på.
 
Pris per person                Kr. 285,-
Barn under 12 år              Kr. 150,-
 
Vi har begrenset med plasser, så har dere lyst til å være med på årets deiligste påskebrunsj er det smart å melde seg på nå!

Relaterte saker

Eventbilde: Glassblåsing for barn på Bærums Verk
tirsdag
Eventbilde: Jul med Prøysen og snekker Andersen
tirsdag

Jul med Prøysen og snekker Andersen

Jul med Prøysen og snekker Andersen har gledet barnehagebarn og voksne hver jul siden urpremieren i 1991 og har vært spilt mer enn 1500 (!) ganger.

Eventbilde: Bli sjarmert i senk med Snøfall
tirsdag
18:00

Bli sjarmert i senk med Snøfall

Snøfall! Måk plass i julekalenderen! Denne nydelige julemusikalen er en familieforestilling; det beste som har skjedd førjulstid og julestemning siden Blåfjell og Jul i Skomakergata.