Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Parfymefri hverdag på Aker Brygge hovedbilde
torsdag 
11:00

Parfymefri hverdag på Aker Brygge

Skjermbilde 2014-05-20 kl. 12.46.32

Parfymefri hverdag, 22. mai på Aker Brygge

For å sette fokus på parfymebruken, arrangerer Neutral og Astma- og Allergiforbundet Parfymefri hverdag i et stort telt på Aker Brygge 22. mai fra kl. 11.00 – 19.00. Her vil det være fokus på forebygging og forståelse av problemet. 

Det vil bli vist frem ulike situasjoner hvor vi blir ufrivillig eksponert for parfyme i hverdagen. Det offentlige rom er fullt av parfyme, og det er derfor vanskelig å unngå parfyme, selv om man velger parfymefrie produkter hjemme. 

– Parfymeallergi kan ramme alle, det er ikke arvelig betinget. Hudutslett og eksem kan forsvinne om man slutter å bruke parfymerte produkter, men vil komme tilbake om man eksponeres for dette igjen. De som reagerer på parfymedufter via følsomme slimhinner, med slimdannelse i luftveiene, kløe i øyne og nese, har andre utfordringer, forteller Rose Lyngra i NAAF. 

Du kan lese mer om arrangementet på NAAFs hjemmeside >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kunst mot kreft
søndag
12:00

Kunst mot kreft

Verdens kreftdag 4. februar er i år en hyllest til det brede engasjementet for kreftsaken. Det blir kunstutstilling i Kreftforeningens Vitensenter lørdag 4. og søndag 5. februar.

Eventbilde: Mat og vin i kombinasjon
torsdag
17:00

Mat og vin i kombinasjon

Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.

Eventbilde: Dypdykk: Tilbakeføring av samisk kulturarv
torsdag
18:00

Dypdykk: Tilbakeføring av samisk kulturarv

Bli med på omvisning og foredrag i utstillingen Kontroll, der vi ser på samiske gjenstander og snakker om tilbakeføring