Arrangementet er fullført.

Parfymefri hverdag på Aker Brygge hovedbilde
torsdag 
11:00

Parfymefri hverdag på Aker Brygge

Skjermbilde 2014-05-20 kl. 12.46.32

Parfymefri hverdag, 22. mai på Aker Brygge

For å sette fokus på parfymebruken, arrangerer Neutral og Astma- og Allergiforbundet Parfymefri hverdag i et stort telt på Aker Brygge 22. mai fra kl. 11.00 – 19.00. Her vil det være fokus på forebygging og forståelse av problemet. 

Det vil bli vist frem ulike situasjoner hvor vi blir ufrivillig eksponert for parfyme i hverdagen. Det offentlige rom er fullt av parfyme, og det er derfor vanskelig å unngå parfyme, selv om man velger parfymefrie produkter hjemme. 

– Parfymeallergi kan ramme alle, det er ikke arvelig betinget. Hudutslett og eksem kan forsvinne om man slutter å bruke parfymerte produkter, men vil komme tilbake om man eksponeres for dette igjen. De som reagerer på parfymedufter via følsomme slimhinner, med slimdannelse i luftveiene, kløe i øyne og nese, har andre utfordringer, forteller Rose Lyngra i NAAF. 

Du kan lese mer om arrangementet på NAAFs hjemmeside >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.