Arrangementet er fullført.

Parfymefri hverdag på Aker Brygge hovedbilde
torsdag 
11:00

Parfymefri hverdag på Aker Brygge

Skjermbilde 2014-05-20 kl. 12.46.32

Parfymefri hverdag, 22. mai på Aker Brygge

For å sette fokus på parfymebruken, arrangerer Neutral og Astma- og Allergiforbundet Parfymefri hverdag i et stort telt på Aker Brygge 22. mai fra kl. 11.00 – 19.00. Her vil det være fokus på forebygging og forståelse av problemet. 

Det vil bli vist frem ulike situasjoner hvor vi blir ufrivillig eksponert for parfyme i hverdagen. Det offentlige rom er fullt av parfyme, og det er derfor vanskelig å unngå parfyme, selv om man velger parfymefrie produkter hjemme. 

– Parfymeallergi kan ramme alle, det er ikke arvelig betinget. Hudutslett og eksem kan forsvinne om man slutter å bruke parfymerte produkter, men vil komme tilbake om man eksponeres for dette igjen. De som reagerer på parfymedufter via følsomme slimhinner, med slimdannelse i luftveiene, kløe i øyne og nese, har andre utfordringer, forteller Rose Lyngra i NAAF. 

Du kan lese mer om arrangementet på NAAFs hjemmeside >>

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Latteryoga
søndag

Digital Latteryoga

Bli med på digital latteryoga i høst? Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse
torsdag
09:00

Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse

Marokkansk teater befinner seg i krysningspunktet mellom egen fortellertradisjon, det europeiske teateret og som kulturbevaring av folklore. Foredraget holdes på norsk.