Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Parfymefri hverdag på Aker Brygge hovedbilde
torsdag 
11:00

Parfymefri hverdag på Aker Brygge

Skjermbilde 2014-05-20 kl. 12.46.32

Parfymefri hverdag, 22. mai på Aker Brygge

For å sette fokus på parfymebruken, arrangerer Neutral og Astma- og Allergiforbundet Parfymefri hverdag i et stort telt på Aker Brygge 22. mai fra kl. 11.00 – 19.00. Her vil det være fokus på forebygging og forståelse av problemet. 

Det vil bli vist frem ulike situasjoner hvor vi blir ufrivillig eksponert for parfyme i hverdagen. Det offentlige rom er fullt av parfyme, og det er derfor vanskelig å unngå parfyme, selv om man velger parfymefrie produkter hjemme. 

– Parfymeallergi kan ramme alle, det er ikke arvelig betinget. Hudutslett og eksem kan forsvinne om man slutter å bruke parfymerte produkter, men vil komme tilbake om man eksponeres for dette igjen. De som reagerer på parfymedufter via følsomme slimhinner, med slimdannelse i luftveiene, kløe i øyne og nese, har andre utfordringer, forteller Rose Lyngra i NAAF. 

Du kan lese mer om arrangementet på NAAFs hjemmeside >>

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
onsdag
17:00

Kurs i street food

Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Opplev Vigelandsparken med guide!
onsdag
18:00

Opplev Vigelandsparken med guide!

Vel verdt et besøk, selv om man har vært der mange ganger før, for med en guide som forteller om både kjente og ukjente sider ved kunstnerens liv og arbeider, får man en helt annen opplevelse av det hele.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.