Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Panelsamtale: Derfor finnes fortsatt kreft hovedbilde
onsdag 
17:00
Kreftforeningens Vitensenter

Panelsamtale: Derfor finnes fortsatt kreft

Immun- og genterapi, presisjonsmedisin, flytende biopsier og vaksiner: Nærmest daglig hører vi om banebrytende gjennombrudd i kreftforskningen. Tre av fire overlever nå en sykdom som for ikke mange tiårene siden tok livet av nesten alle som ble rammet. Paradoksalt nok dør likevel 11.000 mennesker av kreft i Norge hvert år, og antallet krefttilfeller er ventet å øke kraftig i årene som kommer.

Så hvorfor er vi ennå ikke kvitt kreft, og vil noen gang denne sykdommens mange gåter bli løst? Det vil Sigrid Bratlie og Steinar Aamdal svare på i en samtale der de kaster sine blikk både bakover og framover i kreftforskningen.

Sigrid Bratlie er molekylærbiolog og strategisk rådgiver i Kreftforeningen.
Steinar Aamdal er en av Norges fremste kreftforskere og en pioner i utviklingen av immunterapi.

 

Tidspunkt og sted:

Kreftforeningens Vitensenter, Kongens Gate 6.
Onsdag 11. mai kl 17.00-18.00.

 

Om du ikke har mulighet til å delta fysisk, kan du følge samtalen direkte fra kl. 17.00 her: livestream.kreftforeningen.no

 

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men krever påmelding. Påmelding her:  https://kurs.kreftforeningen.no/redir-kurs?avdkode=ÅPENT&kukode=2022028

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
tirsdag
17:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Forvandling i Vika – en guidet vandring
tirsdag
18:00

Forvandling i Vika – en guidet vandring

En vandring om byutvikling og forsvunne gater, om sjøvannsbadekar på Victoria terrasse og bygårdsfasader i kalk og tegl.

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.