Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Øystein Andreas Bjerke – Welcome to Oslo hovedbilde
onsdag 

Øystein Andreas Bjerke – Welcome to Oslo

468_2015_02_14_125446

S9 Galleri – Onsdag 25. februar 2015

Fotograf Øystein Andreas Bjerke har tidligere reist verden rundt for å ta bilder av gjengmedlemmer. Han stilte ut disse portrettene i utstillingen Amor Fati i 2013. Det siste året har han vært tilbake i Oslo, og drevet med nye prosjekter. Som en forlengelse av prosjektet med bilder fra townships og ghettoer, tok han sommeren 2014 kontakt med =Oslo, og gatemagasinselgerne i Skippergata. Han tilbragte mye tid med selgerne og fikk et unikt innblikk i livet som rusavhengig. Han fikk også lov til å dokumentere dette med kamera.Det er disse fotografiene som nå kan ses i S9 Galleri.

Øystein Bjerke ønsker å gi alle inntekter fra salget av bildene til Stiftelsen Erlik, som utgir gatemagasinene =Oslo og =Norge. På denne måten vil han gi noe tilbake til menneskene han lærte å kjenne, og fikk lov til å jobbe med.

Øystein har studert foto i 3 år, og har etter vært utviklet en særegen stil. Han har alltid hatt blikk for personlighet. Fra hans oppvekst i en kunstnerfamilie, lærte han også mye om bilder, farger og komposisjon. Han jobber i dag som profesjonell fotograf, og sammen med sin samarbeidspartner, Tarjei Krogh, driver han også Bedriftsfotografene.

Tid fra kl. 13.00

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!