Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Øystein Andreas Bjerke – Welcome to Oslo hovedbilde
onsdag 

Øystein Andreas Bjerke – Welcome to Oslo

468_2015_02_14_125446

S9 Galleri – Onsdag 25. februar 2015

Fotograf Øystein Andreas Bjerke har tidligere reist verden rundt for å ta bilder av gjengmedlemmer. Han stilte ut disse portrettene i utstillingen Amor Fati i 2013. Det siste året har han vært tilbake i Oslo, og drevet med nye prosjekter. Som en forlengelse av prosjektet med bilder fra townships og ghettoer, tok han sommeren 2014 kontakt med =Oslo, og gatemagasinselgerne i Skippergata. Han tilbragte mye tid med selgerne og fikk et unikt innblikk i livet som rusavhengig. Han fikk også lov til å dokumentere dette med kamera.Det er disse fotografiene som nå kan ses i S9 Galleri.

Øystein Bjerke ønsker å gi alle inntekter fra salget av bildene til Stiftelsen Erlik, som utgir gatemagasinene =Oslo og =Norge. På denne måten vil han gi noe tilbake til menneskene han lærte å kjenne, og fikk lov til å jobbe med.

Øystein har studert foto i 3 år, og har etter vært utviklet en særegen stil. Han har alltid hatt blikk for personlighet. Fra hans oppvekst i en kunstnerfamilie, lærte han også mye om bilder, farger og komposisjon. Han jobber i dag som profesjonell fotograf, og sammen med sin samarbeidspartner, Tarjei Krogh, driver han også Bedriftsfotografene.

Tid fra kl. 13.00

Relaterte saker