Søk i Aktiv i Oslo

ØYANATT: Luca Bacchetti-it, Ryan Crosson-Us hovedbilde

ØYANATT: Luca Bacchetti-it, Ryan Crosson-Us

yanatt_flyer

# ØYANATT # 2013 # THE VILLA #

– Fredag 9 Aug –

RYAN CROSSON (Visionquest)-Us
CHARLOTTE THORSTVEDT

Sweat Shop: CONDITIONER

Ryan Crosson er en av gutta bak det superhypa Visionquest, sammen med Seth Troxler, Shaun Reeves og Lee Curtis. Etiketten har, ved siden av å gi ut guttas egen musikk, introdusert verden for artister som Maceo Plex og Tale of Us før de ble de gigantene de er i dag, samt vært på topp ti-lista til Resident Advisor for beste plateselskap de siste årene. Som DJ spiller Crosson nedstrippet og varmt, med tonnevis av substans. Han veksler mellom gigs på klodens mest profilerte klubber, festivaler og tid i studio. Oppvarmingen står Charlotte Thorstvedt for. Hun gav ut albumet “Salomé” på Universal.

Duoen Conditioner er et fyrverkeri av en danseopplevelse. Sitter du stillle når de spiller kan du like gjerne gå hjem. Både Sander og Anders har lang fartstid og vet hvilke knapper som skal trykkes på.

– Lørdag 10 Aug –

LUCA BACCHETTI (Ovum/Saved)-It
NILS NOA
Sweat Shop: NO DIAL TONE

Luca Bacchetti kommer fra den lille byen Lucca i Italia, men har nå base i Barcelona. Hans signatursound, med fokus på en helt unik sving i groovet, har gjort ham mer enn bemerket. Og han har gitt ut musikk på klodens beste house- og techno-labels. Ved siden av å være litt av et studiogeni er han en ettertraktet DJ på steder som Womb i Tokyo, Fabric i London, D-Edge i Sao Paulo og nå The Villa i Oslo.

Villas egen resident-DJ Nils Noa varmer opp. Nils er signet til Universal og er ute med sommerlåten Fade Away sammen med Vinni og Sølvguttene.

Jentene i No Dial Tone er signet til legendariske Classic til Luke Solomun og Derrick Carter. De har vært en del av Osloscenen i en årrekke og stødige produsenter of djs.

The Villa Oslo Dancing AS
Møllergata 23 – 25
0179 OSLO

www.thevilla.no

ID: 23
CC: 120/100(øyapass)
Liste: guestlist@thevilla.no

Relaterte saker