Søk i Aktiv i Oslo

Øya-Natt på Gamla hovedbilde

Øya-Natt på Gamla

Zero Boys spiller under Øya-Natt på Gamla

I løpet av tre dager får du konserter i fleng innefor både rock, punk, bluegrass og mye mer på Gamla, når Øya-Natt braker løs.

Øya-Natt TORSDAG:

Billetter i døra fra kl.22.00 Inng.Kr.150/100,- m/ Øya-Festival-pass 
Kjøp billetter på forhånd hos Tiger >> 
Konsertstart kl.23.00

Zero Boys startet i 1982 og har de siste årene har flyti på stor en re-uinion interesse rundt i Europa da gamle bragder er blitt som nye og nye like spennende som gamle. Her er veksles det kjapt mellom klassisk rocknroll driv, ravende festkjør, overraskende ambisiøse og treffende tekster og gode gammeldagse allsangsrefreng – levert med tvers igjennom full energi, humor og god stemning.
Les mer om Zero Boys >>

Haraball er en gjeng som holdt til på Klubb Tilflukt på Kongsberg under 90-tallet. Nå spiller de hardcore punk, inspirert av klassiske band som Minor Threat, Black Flag og Void.
Les mer om Haraball >>

Øya-Natt FREDAG: 

Billetter i døra fra kl.22.00 Inng.Kr.200/150,- m/ Øya-Festival-pass 
Kjøp billetter på forhånd hos Bilettservice >>
Konsertstart kl.23.30

The Troubled Three er en trio fra Stockholm som trakterer sin herlige mix-trakt av punka swing-blues og Rockabilly med såpass traktor-skyv at vi er sikre på at de kommer til å løfte bass-skuffa og Gamla-taket denne Øya-natta.
Les mer om The Troubled Three >>

Rio Bravo startet som hillbilly-trio, men nylig rocka de billy-delen opp med Ian Pimp´s (Howling Pimp-O-Negros / Billy T Band) røffe lead-gitar og Bjørn Haglunds (Beat Tornados) tøffe trommer. Trioen utgjør og 3/5 deler av Toini & The Tomcats, som siden tidlig 90-tall har hatt ord på seg som “Norges Rockabilly-flaggskip”. 
Les mer om Rio Bravo >>

Øya-Natt LØRDAG:

Billetter i døra fra kl.22.00 Inng.Kr.150/100,- m/ Øya-Festival-pass 

Bluegrass-Norge flyter over av talent i 2012. Denne feststemte akustiske sjangeren med de til tider tristeste låtene representeres her med tre fremadstormende norske kort.

Brokelands Bullets er et av de senere tilskudd til bluegrass-stammen i Norge. Medlemmene har funnet sammen om musikken i løpet av flere besøk på Risør Bluegrassfestival, og har derfor også hentet navnet sitt fra nærområdet til denne festivalen. Bandet har en klassisk seks-manns bluegrassbesetning med gitar, banjo, mandolin, kontrabass, dobro og fele. De skriver sine egne sanger med tekster på engelsk og til dels på nynorsk.
Les mer om Brokelands Bullets >>

Sweet Marie er et 6-manns bluegrassband som spiller en blanding av tradisjonell amerikansk bluegrass og egne låter. Det vil si banjo, fele, mandolin, gitar og en stødig kontrabass – pluss flerstemt vokal for alle penga. Flertallet av bandets medlemmer vokste opp sammen i Lillehammer, siden har det forvillet seg en gitarist fra Karmøy inn i gjengen. Da vokalist og låtskriver Trine Skullestad Andreassen slo følgte etter å ha møtt resten av medlemmene på Risør Bluegrassfestival 2011, fikk bandet sin nåværende form og navnet Sweet Marie.

Bandet hadde sin offiselle debutt på et utsolgt Hr.Nilsen februar 2012, og har siden spilt en rekke konserter – på diverse tvilsomme etablissementer rundt i Norge.
Les mer om Sweet Marie >>

Tales of The Undertow startet som en trio og har sitt utspring i bluegrassmiljøet i Oslo og Risør Bluegrassfestival. På veien har de fått med seg felespiller, bassist og de er også heldige å ha med seg en kar på dobro fra tid til annen. De spiller en god blanding av tradisjonelle bluegrasslåter, egne versjoner av låter de elsker, og satser mer og mer på egenkomponert materiale. 
Les mer om Tales of The Undertow >>

Les mer om Øya-Natt på Gamla >>

Relaterte saker

Eventbilde: Rasmus og Verdens Beste Band – Rockekonsert for barn
lørdag
14:00

Rasmus og Verdens Beste Band – Rockekonsert for barn

Rasmus og Verdens Beste Band har fenget små og store siden 2007. Nå er de klare til å innta Store Sal, med ny musikk og et show uten sidestykke.

Eventbilde: Opplev Emma Steinbakken i Spektrum!
lørdag
18:30

Opplev Emma Steinbakken i Spektrum!

Norges nye superstjerne, Emma Steinbakken, til Oslo Spektrum!

Eventbilde: Bb Scene tilbyr stemningsfull jazzmusikk – midt på Karl Johan!
lørdag
21:30

Bb Scene tilbyr stemningsfull jazzmusikk – midt på Karl Johan!

Brødrene Bergh er et spisested og bar med en forkjærlighet for jazzmusikk og Italiensk pizza.