Søk i Aktiv i Oslo

Øya Klubbdagen: Pachanga Boys (Kompakt) – De++++ hovedbilde

Øya Klubbdagen: Pachanga Boys (Kompakt) – De++++

pachanga_boys

#PACHANGA BOYS
Aksel Schaufler, for de fleste bedre kjent under artistnavnet Superpitcher, og Mauricio Rebolledo utgjør til sammen den anerkjente duoen Pachanga Boys. Siden første utgivelse i 2009, og har guttene, fra hhv. Tyskland og Mexico, levert utgivelser som musikkjennere har priset høyt. Hver for seg har de gitt ut musikk, Schaufler i hovedsak via Kompakt, mens Rebolledo fikk sin debut på Cómeme, begge Köln-baserte plateselskap med visse linker til hverandre. De gir fortsatt ut musikk hver for seg, men lite gleder fansen mer, enn når de slår sine pjalter sammen og lager musikk som Pachanga Boys. Som partnere har de produsert, i tillegg til låter som fjorårets gjenganger “Time”, fargerike sko for den mote- og musikkbevisste Kölner. Plateselksapet Kompakt er å regne som deres hjem, noe Voigt, Mayer & Paape skal være fornøyd med, ettersom herremennene fyller opp katalogen deres med gull. Dette er virkelig to fremragende artister til prisen av én.

#OLANSKII
Oslos “Grand Daddy”, Olanskii, joiner festen og tar med seg sine kasser med velplukket vinyl.

Olanskii er hus-DJ og en av hjernene bak Sunkissed i Oslo. I løpet av årene har hans engasjement for klubbmusikk gjort ham til en av Norges beste DJ-er og arrangører. Like mye påvirket av tolv år som London-boer, som av Oslos lite høytidelige og utradisjonelle tilnærming klubbmusikk, har han bygget Sunkissed å bli en av Skandinavias mest anerkjente og fremtidsrettede klubbkvelder, som har vist seg å være uslåelig i mange år.
Sunkissed-tospannet g-HA & Olanskii har også styrt spakene på mange av de best kjente klubbene på kontinentet, der de har levert sin skandinaviske house-blanding til god mottagelse. Hittil inneholder minnedagboken et residency på Robert Johnson i Frankfurt, samt sporadiske opptredener på Fabric i London, og nylige spillejobber på Berlins Panorama Bar.
Siste sprell fra Olanskii er Jæger, klubben han i 2011 åpnet sammen med Kaman Leung og Scott Jacobsen. Jæger har bidratt sterkt til å manifestere Oslo som en by for klubbmusikk på nivå med de største byene i verden, og det er ikke til å kimse av i et land med isbjørner i gaten.

#KIDS LOVE BASS

(((Kids Love Bass))) ble stiftet sommeren 2009 da Dj Nuhhh & Seth Skizzo skulle ha sin første gig sammen i The Villas Sweatshop. Det som i utgangspunktet skulle være en ‘one-night-only’-affære utviklet seg raskt til å bli et permanent samarbeid, og (((KLB))) er per dags dato guttas hovedfokus. Siden har de virkelig vært en major force og kurator av bassrealtert elektronisk musikk til hovedstaden. På listen av artister og Djs de har booket og spilt for finner du navn som: Omar S, Sinden, Lil Silva, DJ Rashad & DJ Spinn, J. Phlip, R1 Ryders, Scratcha DVA, Ashley Beedle, Douster, Joyce Muniz, Sepalcure, Marcus Price & Carli, Machinedrum, Ben UFO, Oliver $, DJ Zinc, Drop The Lime, French Fries & Manaré, XXXY, Girl Unit, Drums of Death, Greg Wilson, Todd Edwards, DJ Spen, Karizma, Funkineven, Mosca, Untold, Hackman, Krystal Klear, DJ Pierre, og Alexander Robotnick. Et tredjemedlem har også blitt tatt inn i varmen da langtidskompis og bassentusiast Skankin Earl for alvor begynte å vise teft bak platespillerne i 2010. Etter å ha spilt på en rekke av landets festivaler og hovedstadens elite av nattklubber, fikk de sommeren 2011 endelig slippe til som første Nordmenn bak decksa i studioet på Londons eminente tastemaker-kanal for bassmusikk; Rinse FM.

#GUNDELACH

Gundelach, eller Gullstrupen blant venner, er født like utenfor Oslo, og er velsignet med en fløyelsmyk stemme som lett rører ved en.
Han inngikk i fjor et samarbeid med Finnebassen, der han medvirket til sin aller første house-låt, “When It Rains”, som er utgitt på det britiske plateselskapet Eleqtronique. Tospannet fulgte opp med EPen “Footsteps” på Audioflys plateselskap Supernature, som er remikset av storhetene Jay Shepheard og sveitsiske Adriatique.

 

The Villa Oslo Dancing AS
Møllergata 23 – 25
0179 OSLO

www.thevilla.no

Relaterte saker