Arrangementet er fullført.

ØYA-KLUBBDAGEN på GAMLA hovedbilde
tirsdag 
18:00
Gamla

ØYA-KLUBBDAGEN på GAMLA

PROGRAM ØYA-KLUBBDAGEN TIRS 6 AUG:
KL.19.00: LABEL
KL.20.00: BEACH OF DIAMONDS
KL.21.00: THE CRATES
KL.22.00: INGO
KL.23.00: FABIAN NOIR
—————————–
KL. 19.00: LABEL

Label spiller musikk som spenner fra solvarm soft-rock og vestkyst-pop, til dronete Sonic Youth-utblåsninger. Siden debut-singelen «Oslo So Slow» entret eteren i 2015, har Label vært fast årlig leverandør av florlette sommersingler til norsk radio. Radiosinglene har kommet hvert år i takt med varmere vær og kirsebærtreenes blomstring: i 2015 «Oslo So Slow», 2016 «Jenny James», 2017 «Baby Don’t Lose Your Temper» og i 2018 «Summer Went Wrong». Stort sett alle de foregående singler Label har gitt ut har blitt listet på NRK P13. Den siste, «Summer Went Wrong» var også A-listet i flere måneder. Label har fått svært mange gode omtaler både av sine album og singler av et samlet pressekorps.
Som stødig bidragsyter til sommerens soundtrack, vil ikke Label la 2019 bli noe unntak.
Inspirert av 60-tallets utgivelsestempo slippes det derfor denne sommeren hele 3 singler, som samles under navnet «Oslo Summer».
Første låt ut var «Get it Right» som kom 24. mai i år. Dette var også første smakebit på det gjenopptatte samarbeidet med den legendariske plateprodusenten og musikeren Anders Møller (Euroboys, Ulver m fl).
Møller har vært returnerende gjestemusiker når Label spiller live, men er nå tilbake både bak miksepulten og som perkusjonist på innspillingen. Fra første congas-anslag til kassegitarene puster ut etter en hard dags sommernatt, er det tydelig at soundet har vært i høysetet under innspillingen av denne sommerens 3 singler.
Alle låtene er spilt inn med Anders Møller, mikset av Trond Mjøen (Euroboys, Haraball) og mastret av Golden Mastering (Jonathan Wilson, Ty Segall, Devendra Banhart, Fleet Foxes og Beck) i Ventura California. For å sikre den varme lyden av sommer.
Label har siden debuten i 2015 gitt ut to studioalbum: Oslo So Slow (2016) og All City (2018).
Det er ventet nytt album i 2020.
Fra fjorårets fullengder «All City» utkom tre singler «Baby Don’t Lose Your Temper», «Breakfast in Pasedena/Weary» og «Summer Went Wrong», sistnevnte var A-listet hos NRKP13 i flere måneder.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
onsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene
lørdag
15:30

Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene

Her blir det høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil.