Arrangementet er fullført.
Den nye vinen til ost er øl!
Lær hvordan du setter øl til ost med Ølakademiet. Å sette øl til ost er ikke så veldig vanskelig når du kan grunnreglene. Ost og øl har ofte likhetstrekk i smaksbildet; toner av nøtter, sødme og urtepreg. Dette gjør at du får noen fantastiske smaksopplevelser når du treffer på kombinasjonen!
Se mer: Ost og ølkurs for grupper
På kurset smaker vi oss gjennom noen svært gode kombinasjoner, hvor riktig øl til ostene er i fokus. Du får vite hvorfor de treffer, og hva du selv skal tenke på når du skal kombinere ost og øl.
Kurset varer ca. 2 timer og er en uformell og hyggelig session, hvor du møter andre kursdeltakere med interesse for øl og mat.
Ta med venner og familie til en smakfull helg ved sjøen.
Bli med på en smaking hvor man kombinerer korn med korn. Øl og whisky har ikke veldig ulike ingredienser, men smak og aroma er derimot langt fra hverandre.
Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.