Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo World: Beirut & Beyond på Sentralen hovedbilde
torsdag 

Oslo World: Beirut & Beyond på Sentralen

En sjokkbølge av kunstnerisk skaperglede oppstod i etterdønningene av den arabiske våren, lik hvordan tusen lyserøde kirsebærblomster gjerne spretter frem over natten. Derfor ble Beirut & Beyond International Music Festival grunnlagt i 2013, i regi av deres egen musikkfestival.

Torsdag 2. november tar Oslo World med seg Beirut & Beyond International Music Festival til Sentralen og fyller bygget med musikk, dans, samtaler og design fra Midtøsten.

Love and Revenge er en duo bestående av den libanesiske hiphop-pioneren Rayess Bek og den visuelle kunstneren Randa Mirza. Resultatet er en forestilling som mikser live musikk med bilder, popsanger og filmer fra den arabiske gullalderen på 40- og 60-tallet. Love and Revengeblander vestlige beats med orientalsk tradisjon – det er grensesprengende og energisk – humoristisk og kitsch.

Kinematik er ikke lett å plassere rent musikalsk. De veksler mellom improviserende psykedelisk rock, pulserende elektronisk musikk og filmatisk postrock. Den vakre og urovekkende visuelle kunsten til Cynthia el-Hasbani akkompagnerer konsertene. Fremfor å ta den enkle og vanlige veien – raske sammen noen klipp som potensielt kan passe – er Cynthia nærmest en del av Kinematik å regne: Animasjonene blir til i øvingslokalet. Sånn sett er Kinematik ikke bare sjangeroverskridende, men også mediumsoverskridende.

Den Beirut-baserte designeren Assaad Awad har oppnådd enorm suksess verden over og lager klær og smykker til store navn som Madonna og Lady Gaga, samt motehus som BALENCIAGA og Mugler. Den verdenskjente designeren vil lage noe helt spesielt til årets Oslo World – i Hvelvet på Sentralen.

Følg arrangementet på Facebook>>

Relaterte saker

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.

Eventbilde: Sommerstandup 2022 på Latter
tirsdag
22:00

Sommerstandup 2022 på Latter

I bakgården på Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i hele sommer! Det blir nye, morsomme komikere hver uke som vil holde temperaturen oppe uansett vær.

Eventbilde: Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
onsdag

Besøk Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

Her kan du hilse på sauer, bukk, esel, kaniner, høner eller ta en tur på hesteryggen. Prøv også gårdsrelaterte aktiviteter som hesteskokasting eller stylter.