Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Student-TV søker medarbeidere hovedbilde
torsdag 

Oslo Student-TV søker medarbeidere

Oslo STudent-TV (OSTV) søker nye medarbeidere

Oslo Student-TV (OSTV) er en forening som produserer web-tv av og for studenter i hovedstaden, på tvers av studiestedene. Nå søker de nye medarbeidere.

OSTV dokumenterer ungt liv i Oslo og er et sted for produksjonserfaring for alle studenter som er interesserte i TV og film. OSTV ble stiftet høsten 2009 og hadde første sending 4. mars 2010. De holder til på Det Norske Studentersamfund på Chateau Neuf, og teller høsten 2011 60 medlemmer.

OSTV produksjonsdel består av fem ulike redaksjoner som driver med henholdsvis aktuelt, kultur, underholdning, dokumentar og serie. I tillegg har vi folk som jobber med teknikk, grafikk og design, markedsføring og daglig ledelse. Alle medlemmer av OSTV jobber frivillig.

De trenger alt fra folk foran kamera, til folk bak. Alt fra folk som ønsker å spre humor, til de som ønsker å belyse viktige temaer. Folk fra alle studiesteder i Oslo er velkomne, og ingen erfaring trengs på forhånd!

Les mer på Oslo Student-TVs sider >>

Relaterte saker

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!

Eventbilde: Sommeråpent Vitensenter
mandag
12:00

Sommeråpent Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter holder sommeråpent i juli. Ulike underholdende aktiviteter for alle mellom 10 og 100 år. Gratis inngang 12.00-15.00 alle dager.

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.