Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Streetbasket Cup 2012 hovedbilde

Oslo Streetbasket Cup 2012

Oslo Streetbasket Cup 2012 på Rådhusplassen

Oslo Streetbasket Cup arrangeres av Oslo kommune ved Stopp Tagging og Ruskensekretariatet i Bymiljøetaten. Cupen er et sentralt tiltak i arbeidet med å engasjere ungdom mot tagging og skadeverk.

Laget:
Et lag består av tre spillere pluss én innbytter – totalt 4 spillere. Du danner selv lag. Hver skole kan stille med fire lag til finalene – to jentelag og to guttelag. Lagene må bestå av elever fra samme skole og alle spillere må være rekruttert fra 8. trinn og 9. trinn.

Cheerleading:
Vi oppfordrer alle skoler til å stille med egen heiagjeng og delta i heiagjeng-konkurransen! Husk at hver heiagjeng kan ha maks åtte personer. I juryeringen blir det lagt vekt på rop, koreografi og antrekk. Hopp og løft er ikke tillatt av sikkerhetsgrunner.

Les mer om Oslo Streetbasket Cup 2012 >>

Relaterte saker

Eventbilde: Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski
tirsdag
18:00

Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski

Hver tirsdag frem til nyåret arrangerer NOR Freeski en egen freeski-tirsdag på SNØ. Dette er et uhøytidelig event hvor miljøet (klubber og egenorganiserte) får mulighet til å samles til skikjøring, trening, lek og moro.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
mandag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.

Eventbilde: Dyrepasser for en dag – høstferien 2023
onsdag
08:30

Dyrepasser for en dag – høstferien 2023

Et halvdagskurs som settes opp i skoleferier. Barna får være med på morgenforing, rengjøring og stell av ulike husdyr, samt lære hvorfor ulike raser trenger ulikt stell og har forskjellige behov.