Arrangementet er fullført.

Oslo Sneaker fest inviterer til årets jubileum hovedbilde
lørdag 

Oslo Sneaker fest inviterer til årets jubileum

10547554_557219451067409_8040982422436035806_n

 

Oslo Sneaker fest på Blå i Oslo 06. september

 

Oslo Sneaker Fest feirer fem år, og inviterer alle til årets fest på Blå i Oslo 6. september. Oslo Sneaker Fest er en festival for alle som er interessert i joggesko, eller «sneakers», og hele kulturen rundt street wear.

Sneakerkulturen er på stadig framgang i Norge, og Oslo Sneaker Fest har i fire år vært et møtested for samlere fra hele Norge, så vel som andre land. Et par hundre interesserte ble raskt til flere hundre, og ble toppet ved fjorårets fest, som hadde godt og vel tusen besøkende.

Nå er tiden kommet for femårsjubileet, og vi satser på den samme gode stemningen som de foregående årene. Den gang, som nå, er festivalen drevet av entusiaster på ren dugnad.

Som vanlig vil private samlere være på plass for å vise fram det ypperste av joggesko, og ikke uventet vil det foregå både kjøp, salg og bytte.  Street-artists, tattoo-artists og DJ-er gjør live-performances for å skape god stemning. Nytt for jubileumsåret er at det blant annet vil bli holdt konkurranser med virkelig fete premier. I tillegg vil en rekke populære brands som være til stede for å vise frem nye produkt.

 På årets fest kan besøkende få se noen av landets største samlinger av sneakers, og møte entusiaster som mer enn gjerne deler på både kunnskap og engasjement. Men dette er på ingen måte bare for de aller ivrigste samlere. Her vil det også være konkurranser og aktiviteter som passer for både små og store. Når det gjelder utvalget av sko til salgs, vil det være både dyre sjeldenheter, og billige kupp. Og til deg som hadde et par Nike Air Max eller Air Jordans på slutten av 80-tallet, her vil du garantert få se modellene du hadde som ung. 

 Dette er femte året Oslo Sneaker Fest blir avholdt, men første gang på Blå, jazzklubben på Grünerløkka. Klubben passer perfekt i både størrelse og atmosfære, der den ligger langs Akerselva, herlig skjermet fra den ellers travle byen.

Arrangementet begynner 14.00, og er gratis og åpent for alle frem til 22.00 og avsluttes med en real fest med Patski Love & Chris Stallion’s Club Juicy. Vi oppfordrer alle til å bli med å feire jubileet, og bidra med å gjøre Oslo Sneaker Fest 2014 til en virkelig minneverdig hendelse.

Her kan du se bilder fra fjorårets arrangement:

Relaterte saker

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.