Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Roller Derby mot Kouvola Rock n Rollers (fin) hovedbilde
lørdag 
15:00

Oslo Roller Derby mot Kouvola Rock n Rollers (fin)

ntso

Oslo Roller Derby (ORD) ønsker velkommen til årets første hjemmekamp 5. april. Det loves god stemning, harde hits og forhåpentligvis en enormt spennende kamp. ORD møter Kouvola Rock n Rollers fra Finland, og det er første gangen disse to lagene skal måle krefter.
Kampen finner sted i Apalløkka Idrettshall på Ammerud, lørdag 5. april. Dørene åpner kl 15:00, og første fløyteblås lyder kl 16:00.

ADKOMST:
Bil: det er parkering utenfor Apalløkka Idrettshall.
T-bane fra sentrum: ta linje 5 mot Vestli til Ammerud t-bane. Følg merking fra t-bane opp til idrettshallen, ca 10 min gangavstand. For buss og annen kollektivtransport se https://ruter.no/
BILLETTER
Billetter kjøpes i døra på kampdagen, kr 100. HUSK CASH!
Barn under 12 kommer inn gratis med betalende voksen.


Tjernveien 12
0957 Oslo

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis omvisning i Botanisk hage
søndag
13:00

Gratis omvisning i Botanisk hage

Guider tar deg med på en tur i Botanisk hage der de viser fram trær og blomster med fokus på det som er på sitt vakreste akkurat nå. De forteller også om Botanisk hages historie.

Eventbilde: Gratis svømmeopplæring i sommer!
mandag

Gratis svømmeopplæring i sommer!

Alle kursene er betalt av Oslo kommune. Dette er en fantastisk mulighet til deg i Oslo til å lære å svømme og ha det gøy i vann denne sommeren!

Eventbilde: Buttonsverksted i Klimahuset
mandag

Buttonsverksted i Klimahuset

De har rigget til sommerverksted i Klimahusets amfi med buttonsmaskiner, gamle tidsskrifter fra museumsloftet, ferdigprintede klimabudskap, tegneutstyr og papir i mange ulike farger. Du bestemmer hvordan akkurat din button skal bli!