Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Reflections – fotoutstilling av Marianne Lind hovedbilde

Oslo Reflections – fotoutstilling av Marianne Lind

Fotoutstillingen "Oslo Reflections" av Marianne Lind vises på Cyan:Galleri

Fotoutstillingen “Oslo Reflections” vises på Cyan Studio av Marianne Lind. 

Hva vi ser rundt oss i storbyens glassflater handler i stor grad om hvor vi har fokus og hva vi tenker på, og på øyet som ser. Noen ganger speiler vi oss og retter på håret, andre ganger ser vi nye uoppdagete bilder. Poenget er at fotografiene i denne serien er fotografens eget blikk, og alle vi andre ville kanskje sett noe helt annet på de samme stedene til samme tid.

Vindusrefleksjoner som danner doble bilder har alltid fasinert Lind. Hun er ikke alene om denne fascinasjonen, men igjen handler det om det individuelle blikket. Med “Oslo Reflections” føyer hun seg inn i rekken av de mange gatefotografene opp gjennom fotohistorien, og av norske fotografer kan særlig Dag Alveng og Morten Andersen nevnes.

Marianne Lind er frilansfotograf på heltid, og jobber med forskjellige prosjekter. Men det er dokumentarfotografiet som hun knytter seg sterkest til.

Les mer om Marianne Lind >>

Les mer om fotoutstillingen “Oslo Reflections” >>

Relaterte saker

Eventbilde: Din Bryllupsmesse på Grand Hotel
søndag
00:00

Din Bryllupsmesse på Grand Hotel

Velkommen til Din Bryllupsmesse, inkl. visning og stort gavedryss søndag 12. februar!

Eventbilde: Bryllupsmessen Grand Moments
søndag
00:00

Bryllupsmessen Grand Moments

Bryllupsmessen Grand Moments er en fest- og bryllupsarena for alle som ønsker seg noe nytt og litt annerledes. Her finner du de beste leverandørene under et og samme tak, slik at dere kan starte den spennende prosessen med å planlegge et av livets største øyeblikk! 

Eventbilde: Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud
lørdag
00:00

Babymessen – Inspirasjon og gode messetilbud

Babymessen er Norges største møteplass for gravide og småbarnsforeldre. Her vil du kunne kjøpe klær og tilbehør til rabatterte messepriser, teste ny babymat, barnevogner, bleier, barnebøker og mye annet!