Søk i Aktiv i Oslo

Oslo Queer Festival – Queer motstand! hovedbilde

Oslo Queer Festival – Queer motstand!

 img_5241

Er du lei av dårlig musikk, drikkepress og at alt er så forbanna dyrt? Oslo Queer Festival er alt annet enn nettopp det! På Oslo Queer Festival får du bra musikk til en billig penge, du får mat og drikke til en slikk og ingenting. Dette er festivalen der penger og alkohol ikke er et issue, der du ikke trenger å følge hverken heteronormen eller homonormen, men være akkurat den du er.

Vi ønsker å kjempe flere kamper en homokampen. For vi som ikke får plass i Skeive Dagers “homofamilie” eller i samfunnet, vi uten penger, vi utenfor funksjonsnormen, vi uten papirer og vi med redsel for statens institusjoner trenger også et sted å være! En queer kamp skal ikke kjempes på bekostning av andre, men i solidaritet med andre. Vi er en festival for mangfold og mot en kapitalistisk pengemaskin.

Vi vil at alle skal føle seg trygge og velkommen uten at det skal være et press om å ha penger eller å måtte drikke alkohol. Oslo Queer Festival er derfor i år alkoholfri og en festival for alle aldre, kulturer og livssyn. Det betyr derimot ikke at folk med penger ikke er velkommen, eller at du må kle deg på en bestemt måte. Vi er for alle uansett klesstil, kjønnsidentitet, etnisitet, seksualitet og klassebakgrunn.

Dette er en lavterskel festival, der nysgjerrige som vil vite mer om queeraktivisme og queerkamp kan komme og stille spørsmål, delta på workshoper eller diskusjonsgrupper og snakke med mange spennende mennesker fra hele verden. Alle kan få komme og påvirke og bidra til festivalen, enten det er ved å lage mat, opptre, holde workshop eller vaske do. Skriv deg opp på listene i kafeen på det du vil være med på. Er det noe du lurer på kan du spørre i infohjørnet.

På Oslo Queer Festival skaper vi sammen et trygt miljø hvor homofobi, transfobi, seksisme og rasisme skal minimaliseres. Vi vil skape muligheter for politisk kamp med mål om å oppnå total kjønnsanarki og krysse alle grenser!

Detaljert program og bekreftede band, workshops, kunst, filmer og performancer vil komme fortløpende på festivalbloggen: www.osloqueerfestival.blogspot.com

 

Pilestredet 30e
0176 Oslo

Relaterte saker