Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Pix Filmfestival 2022 hovedbilde
mandag 
Vega scene

Oslo Pix Filmfestival 2022

Fra 29. august — 4. september går Oslo Pix Filmfestival av stabelen med filmvisninger på Ringen Kino, Vega Scene, og på mindre lokale scener på Løkka, samt gratis utevisninger på Schous plass.

I tillegg blir det mange spennende gjester, filmsamtaler, fester og alt annet som hører til på en filmfestival.

Oslo Pix Filmfestival gir deg filmene du bryr deg om akkurat nå, enten det er store Hollywood-produksjoner eller eksperimentelle indiefilmer. Festivalen er til for alle som trekkes mot originale og grensesprengende fortellinger, om det er gjennom eksklusive førpremierer eller tidløse klassikere.

Program og billetter

9. august slippes hele festivalprogrammet, og billetter til alle visninger legges ut for salg.

Frem mot festival slipper de fortløpende nyheter om festivalen og filmer fra årets program. Følg festivalen på Facebook og Instagram eller oslopix.no.

Relaterte saker

Eventbilde: Reprise / Sommerkino på SALT
torsdag
21:00

Reprise / Sommerkino på SALT

I sommer viser de et utvalg filmer på deres største scene, med mulighet for å kombinere filmopplevelsen med deilig mat, drikke, musikk og sommerstemning på kaikanten.

Eventbilde: Oslo Pix Filmfestival
mandag

Oslo Pix Filmfestival

Fra 29. august – 4. september er det Oslo Pix Filmfestival med filmvisninger på Ringen Kino, Vega Scene, og på mindre lokale scener på Løkka, samt gratis utevisninger på Schous plass. I tillegg byr de på mange spennende gjester, filmsamtaler, fester og alt annet som hører til på en filmfestival.