Arrangementet er fullført.

Oslo Operafestival – Jubileumskonsert hovedbilde
lørdag 

Oslo Operafestival – Jubileumskonsert

ntso

NB! Frem til 15. september kan billetter kun bestilles på mail via info@operafestival.no.

Oslo Operafestival arrangeres for tiende gang i 2015. Festivalen har vokst seg stor og bærekraftig på disse årene og nå skal det feires! Her får du en aften med en forrykende konsert og en flott middag i et av byens flotteste lokaler, nemlig Posthallen.

Sammen med Universitetets Symfoniorkester som dirigeres av Jørn Fossheim og Oslo Operafestivalkor, byr vi på en skikkelig jubileumsforestilling med noen av de beste solistene vi vet om. Det blir et tilbakeblikk på forestillinger som vi har satt opp gjenom årene, som Carmen, La traviata, La Bohème osv. Her kommer den ene perlen trillende etter den andre.

Etter forestillingen inviteres det til jubileumsmiddag. Her vil det bli servert velkomstdrink, treretters meny med tre enheter (øl eller vin) og kaffe. Baren er åpen utover kvelden.

Medvirkende

Jørn Fossheim, dirigent
Einar Bjørge, regi
Universitetets Symfoniorkester
Oslo Operafestivalkor

Claire Rutter, sopran (Storbritania)
Elizabeth Norberg-Schulz, sopran
Gjøril Songvoll, sopran
Siv Oda Hagerupsen, mezzosopran
Thomas Ruud, tenor
Bror Magnus Tødenes, tenor
Yngve André Søberg, baryton
Knut Skram, baryton

Relaterte saker

Eventbilde: Norgespremiere på Latter
onsdag
19:30

Norgespremiere på Latter

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
fredag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.