Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Open Water – Tjuvholmen Rundt hovedbilde
lørdag 

Oslo Open Water – Tjuvholmen Rundt

header

Tjuvholmen – Lørdag 23. august 2014

 

I samarbeid med Tjuvholmen Utvikling og Oslo Havn planlegger Oslo Idrettslag å arrangere svømmekonkurransen “Oslo Open Water – Tjuvholmen Rundt”, første gang lørdag 23. august 2014.

“Oslo Open Water – Tjuvholmen Rundt” er for alle som ønsker å svømme i åpent vann, med start og målgang på Tjuvholmen. Det vil være både en lang og en kort trase.

Tradisjonelt har det vært arrangert havnesvømminger i Kristiania/Oslo både før og etter svømmehallene kom med Bislet Bad i 1920 og Torvgatens Bad i 1925. Eksempler er “Hvalstrandstafetten” (mellom Hvalstrand Bad og Filipstad), “Ulvøya rundt” og “Roald Amundsen stafetten” (mellom Svartskog og Ingierstrand). Men de siste årene er det ikke arrangert åpne svømmekonkurranser for alle i Oslo, slik Oslo Idrettslags “Oslo Open Water – Tjuvholmen Rundt” vil være.

 

Tid: kl. 11.00 – 17.00

Relaterte saker

Eventbilde: Friends Friday på SNØ
fredag
00:00

Friends Friday på SNØ

Hver fredag er det Friends Friday som vil si at du får 2 for 1 på SNØpass, og medlemmer kan ta med seg en venn gratis.

Eventbilde: En sommerkveld på Oslofjorden
fredag
19:00

En sommerkveld på Oslofjorden

Len deg tilbake, nyt naturen og de vakre omgivelsene, mens du nyter reker fra en fristende rekebuffet. Oppdag Oslo og naturen fra fjordperspektiv på en tradisjonell seilskute.

Eventbilde: Family Fun – hver lørdag!
lørdag
14:00

Family Fun – hver lørdag!

Family Fun aktiviteten er åpen for alle og er en perfekt familieaktivitet! En time med moro, trening & sosialisering med andre familier.