Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Open Water – Tjuvholmen Rundt hovedbilde
lørdag 

Oslo Open Water – Tjuvholmen Rundt

header

Tjuvholmen – Lørdag 23. august 2014

 

I samarbeid med Tjuvholmen Utvikling og Oslo Havn planlegger Oslo Idrettslag å arrangere svømmekonkurransen “Oslo Open Water – Tjuvholmen Rundt”, første gang lørdag 23. august 2014.

“Oslo Open Water – Tjuvholmen Rundt” er for alle som ønsker å svømme i åpent vann, med start og målgang på Tjuvholmen. Det vil være både en lang og en kort trase.

Tradisjonelt har det vært arrangert havnesvømminger i Kristiania/Oslo både før og etter svømmehallene kom med Bislet Bad i 1920 og Torvgatens Bad i 1925. Eksempler er “Hvalstrandstafetten” (mellom Hvalstrand Bad og Filipstad), “Ulvøya rundt” og “Roald Amundsen stafetten” (mellom Svartskog og Ingierstrand). Men de siste årene er det ikke arrangert åpne svømmekonkurranser for alle i Oslo, slik Oslo Idrettslags “Oslo Open Water – Tjuvholmen Rundt” vil være.

 

Tid: kl. 11.00 – 17.00

Relaterte saker

Eventbilde: Ridetime for øvede ryttere hos EKT
lørdag
14:00

Ridetime for øvede ryttere hos EKT

Hver lørdag holder EKT ridetime for øvede ryttere, hvor du som har god rideerfaring kan melde deg på for en undervisningstime med en av våre dyktige ridelærere. Her kan du få frisket opp dine rideferdigheter, eller få utviklet deg videre i grunnleggende dressur.

Eventbilde: Ridetime for nybegynnere hos EKT
lørdag
15:00

Ridetime for nybegynnere hos EKT

Ridetime for nybegynnere er et tilbud til alle som vil ri. Timen er tilpasset nybegynnere. Ridetimen foregår på ridebane med rideinstruktør.

Eventbilde: Ridetime for lett øvede hos EKT
lørdag
16:00

Ridetime for lett øvede hos EKT

Timen for lett øvede er et tilbud til ungdom fra 12 år og oppover. Undervisning i grunnleggende dressur med muligheter for kavalett og bomarbeid.