Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Sinatra 100 år – konserthyllest! hovedbilde
fredag 
20:00

Sinatra 100 år – konserthyllest!

ntso

Sinatra 100 år, Chat Noir, 14. august 2015

For mange er Sinatra kjent som “The Voice”, “The Sultan of Swoon” og “Chairman of The Board”. For de fleste er han rett og slett kjent som det 20. århundrets største vokalist.

I år markerer de Sinatras 100 årsdag med en fantastisk konserthyllest på Chat Noir. På scenen finner du Hilde Louise Asbjørnsen, Ingar Kristiansen og The Sinatra Songbook sammen med Marinemusikkens storband.

Det skal godt gjøres å komme gjennom hele Sinatras gjøren og laden med rundt 60 innspilte filmer og 61 album på en kveld, men det garanteres gjenhør med kjente og mindre kjente hits i både velkjente og nye dristige arrangementer, småfrekke historier og gøyal kuriosa. Det loves grand klubbstemning, med høy sigarføring og plenty i glassene.

Hilde Louise Asbjørnsen er en jazz chanteuse, låtskriver og scenekatt, og fremstår som en sjelden kombo: dels musiker, poet og historieforteller. Hun gjør stor suksess som soloartist og musikalstjerne på teaterscenen, og har gitt ut ti kritikerroste album i jazzens grenseland. Sinatra er utvilsomt en stor inspirasjon- og fascinasjonskilde.

Ingar Kristiansen er kjent som Norges største Sinatra-tolker, men er først og fremst en mann som groover og ruver i crooner-sjangeren. Han brukes hyppig av ulike ensembler rundt i landet, men trives i særdeleshet med sitt faste band The Sinatra Songbook.

Marinemusikkens storband har et sjelden godt forhold til swingmusikk og er kanskje det storbandet som behersker sjangeren best her til lands. Musikalsk hovedarrangør og band-leder for anledningen er Lars Erik Gudim.

Tid fra kl. 20.00

Relaterte saker

Eventbilde: Bli med på guidet fjordtur med MS Bris
torsdag
13:30

Bli med på guidet fjordtur med MS Bris

Fortellinger om Oslofjorden over og under vann. Spennende formidling fra marinbiolog om havet vårt. Familievennlig fjordcruise!

Eventbilde: Langåpen torsdag på museet
torsdag
16:30

Langåpen torsdag på museet

Langåpent museum hver torsdag. Nyt Teknisk museum også på kveldstid! 

Eventbilde: Student Game Night hos Eldorado
torsdag
17:00

Student Game Night hos Eldorado

Møt andre spill-interesserte hos Eldorado! Et naturlig start-sted for en sosial torsdagskveld.