Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2016: Jaga Jazzist hovedbilde
tirsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2016: Jaga Jazzist

ntso

På tampen av 2014 markerte Jaga Jazzist sitt tyvende år som band, noe som med tanke på bandets relative unge gjennomsnittsalder er oppsiktsvekkende i seg selv. Men om Tønsberg-oktetten nylig unnet seg en sjelden retrospektiv hvil på vel fortjente laurbær er fjorårets album «Starfire» et udiskutabelt og kompromissløst bevis på at Jaga Jazzist stadig beveger seg i riktig retning, nemlig fremover.

«Starfire» er på en og samme tid både elektronisk, progressivt, minimalistisk, analogt, melodisk vakkert og storslagent. De fem låtene, eller komposisjonene som utgjør plata, er alle fulle av musikalske overraskelser.

Jaga Jazzist operer i et slags sjangerløst univers som låter like mye jazz som post-rock eller electronica. De har i løpet av disse årene etablert seg til å bli et av Norges mest toneangivende band. Oslo Jazzfestival er stolte av å ha dem på plakaten igjen for første gang siden 2003.

Konserten finner sted i Marmorsalen på Sentralen.

Relaterte saker

Eventbilde: A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada
mandag
19:00

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med utfordringer, om å holde sammen og feire vår felles menneskelighet. Dette blir en mektig konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.