Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2016: Jaga Jazzist hovedbilde
tirsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2016: Jaga Jazzist

ntso

På tampen av 2014 markerte Jaga Jazzist sitt tyvende år som band, noe som med tanke på bandets relative unge gjennomsnittsalder er oppsiktsvekkende i seg selv. Men om Tønsberg-oktetten nylig unnet seg en sjelden retrospektiv hvil på vel fortjente laurbær er fjorårets album «Starfire» et udiskutabelt og kompromissløst bevis på at Jaga Jazzist stadig beveger seg i riktig retning, nemlig fremover.

«Starfire» er på en og samme tid både elektronisk, progressivt, minimalistisk, analogt, melodisk vakkert og storslagent. De fem låtene, eller komposisjonene som utgjør plata, er alle fulle av musikalske overraskelser.

Jaga Jazzist operer i et slags sjangerløst univers som låter like mye jazz som post-rock eller electronica. De har i løpet av disse årene etablert seg til å bli et av Norges mest toneangivende band. Oslo Jazzfestival er stolte av å ha dem på plakaten igjen for første gang siden 2003.

Konserten finner sted i Marmorsalen på Sentralen.

Relaterte saker

Eventbilde: Kammerkonsert på Sentralen
tirsdag
19:00

Kammerkonsert på Sentralen

Dextra Musicas konsertserie er en del av Klassisk tirsdag. Klassisk musikk i verdensklasse, hver tirsdag i Oslo!

Eventbilde: Blomenholm på Brød & Sirkus
tirsdag
21:00

Blomenholm på Brød & Sirkus

Blomenholm er et Oslo-basert pop/rock-band med inspirasjon fra artister som; The Eagles, Ryan Adams, Blake Mills og John Mayer.

Eventbilde: Biobarokk: Barnemorderen
onsdag
19:00

Biobarokk: Barnemorderen

Konsert som bygger på diktet «Barnemorderen.» Diktet indikerer en historie om liv og død, sorg, men også utvikling og håp for fremtiden.