Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2016: Fire! Orchestra hovedbilde
torsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2016: Fire! Orchestra

ntso

Oslo Jazzfestival har hatt mange storband på programmet gjennom tidene. De siste årene har det nærmest utviklet seg til en tradisjon til å ha et frijazzstorband på programmet hvert år: 2014 kunne vi skilte med Sun Ra Arkestra og i 2015 Paal Nilssen-Love Large Unit.
I jubileumsåret ser vi over til våre gode naboer i øst og inviterer det svenske Fire! Orchestra.

Fire! Orchestras kjerne består av trioen Fire!: Mats Gustafsson (saksofoner), Johan Berthling (bass, gitar og Hammond-orgel) og Andreas Werliin (trommer). Sammen leder de orkesteret som teller 20 medlemmer på Oslo Jazzfestival. Blant disse medlemmene finner du musikere som har markert seg som Sveriges ypperste innen jazz, improvisasjon og eksperimentell rock og pop, i tillegg til markante frijazzere fra Norge, Danmark og Frankrike.

Bandet opererer i grenselandet mellom det komponerte og det improviserte. Du vil både oppleve godfot-innbydende grooves og tilsynelatende ukontrollerte eksplosjoner av improvisasjon om hverandre i den ærverdige Marmorsalen på Sentralen under Oslo Jazzfestival.

Besøk nettsiden til Oslo Jazzfestival>>

Relaterte saker

Eventbilde: Rattlesnake Milk – Røverstaden
onsdag
19:00

Rattlesnake Milk – Røverstaden

Rattlesnake Milk fra ødemarkene i Sør-Texas. De har liksom «ekstra alt» sammenlignet med de fleste andre band i samme musikalske landskap. Med musikalsk mestring treffer de blinkskudd hver gang.

Eventbilde: Blood Sweat & Tears – Røverstaden
torsdag
19:00

Blood Sweat & Tears – Røverstaden

Gå ikke glipp av denne sjansen til å oppleve en av musikkhistoriens mest markante band live!

Eventbilde: Få med deg Kvelertak!
fredag
19:00

Få med deg Kvelertak!

8. september slipper Kvelertak det etterlengtede albumet Endling, og 29. og 30. september er de klare for å innta Sentrum Scene for to eksplosive kvelder!