Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2016: Fire! Orchestra hovedbilde
torsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2016: Fire! Orchestra

ntso

Oslo Jazzfestival har hatt mange storband på programmet gjennom tidene. De siste årene har det nærmest utviklet seg til en tradisjon til å ha et frijazzstorband på programmet hvert år: 2014 kunne vi skilte med Sun Ra Arkestra og i 2015 Paal Nilssen-Love Large Unit.
I jubileumsåret ser vi over til våre gode naboer i øst og inviterer det svenske Fire! Orchestra.

Fire! Orchestras kjerne består av trioen Fire!: Mats Gustafsson (saksofoner), Johan Berthling (bass, gitar og Hammond-orgel) og Andreas Werliin (trommer). Sammen leder de orkesteret som teller 20 medlemmer på Oslo Jazzfestival. Blant disse medlemmene finner du musikere som har markert seg som Sveriges ypperste innen jazz, improvisasjon og eksperimentell rock og pop, i tillegg til markante frijazzere fra Norge, Danmark og Frankrike.

Bandet opererer i grenselandet mellom det komponerte og det improviserte. Du vil både oppleve godfot-innbydende grooves og tilsynelatende ukontrollerte eksplosjoner av improvisasjon om hverandre i den ærverdige Marmorsalen på Sentralen under Oslo Jazzfestival.

Besøk nettsiden til Oslo Jazzfestival>>

Relaterte saker

Eventbilde: 17. mai-komiteens Festkonsert 2022
tirsdag
15:30

17. mai-komiteens Festkonsert 2022

I år inviterer 17. mai-komiteen i Oslo til den storslåtte feiringen vi har vært vant til, og gleder seg til å fylle Karpedammen scene med den tradisjonsrike Festkonserten!

Eventbilde: Dream Theater i Oslo Spektrum
torsdag
18:00

Dream Theater i Oslo Spektrum

Dream Theatre er utvilsomt et av de mest etablerte hardrockbandene, og 19. mai besøker de Oslo Spektrum!

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
fredag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.