Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2016: Fire! Orchestra hovedbilde
torsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2016: Fire! Orchestra

ntso

Oslo Jazzfestival har hatt mange storband på programmet gjennom tidene. De siste årene har det nærmest utviklet seg til en tradisjon til å ha et frijazzstorband på programmet hvert år: 2014 kunne vi skilte med Sun Ra Arkestra og i 2015 Paal Nilssen-Love Large Unit.
I jubileumsåret ser vi over til våre gode naboer i øst og inviterer det svenske Fire! Orchestra.

Fire! Orchestras kjerne består av trioen Fire!: Mats Gustafsson (saksofoner), Johan Berthling (bass, gitar og Hammond-orgel) og Andreas Werliin (trommer). Sammen leder de orkesteret som teller 20 medlemmer på Oslo Jazzfestival. Blant disse medlemmene finner du musikere som har markert seg som Sveriges ypperste innen jazz, improvisasjon og eksperimentell rock og pop, i tillegg til markante frijazzere fra Norge, Danmark og Frankrike.

Bandet opererer i grenselandet mellom det komponerte og det improviserte. Du vil både oppleve godfot-innbydende grooves og tilsynelatende ukontrollerte eksplosjoner av improvisasjon om hverandre i den ærverdige Marmorsalen på Sentralen under Oslo Jazzfestival.

Besøk nettsiden til Oslo Jazzfestival>>

Relaterte saker

Eventbilde: Bernhoft solo i Bærum Kulturhus
torsdag
18:30

Bernhoft solo i Bærum Kulturhus

FLYTTET! Én mann, én gitar – helstøpt og sjelfullt. Skaff deg dine billetter nå!

Eventbilde: Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt
fredag
19:00

Fagerborgfestspillene 2021 – Digitalt

Fagerborgfestspillene er en kammermusikkfestival som arrangeres årlig av avgangsstudentene på bachelorprogrammet ved Barratt Due Musikkinstitutt. 

Eventbilde: Konsert og debatt
lørdag
20:00

Konsert og debatt

Nykomponert musikk til historisk tekst med brennaktuell tematikk: Hvordan reagerer vi når naturen er truet og når den truer oss?