Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2016: Ellen Andrea Wang – Songs from Land hovedbilde
onsdag 
18:00

Oslo Jazzfestival 2016: Ellen Andrea Wang – Songs from Land

ntso

Bassisten, vokalisten, komponisten og bandlederen Ellen Andrea Wang kommer til Oslo Jazzfestival med Songs from Land.

Etter at Wang mottok Oslo Jazzfestivals Youngstar-pris i 2012 har hennes karriere virkelig skutt i været. I 2015 fikk hun også Kongsbergjazz’ musikerpris og Songs from Land urfremføres der i år. Oslo Jazzfestival er neste stopp.

I løpet av få år har Ellen Andrea Wang etablert seg i den norske jazzeliten, og hun var på mange måter et naturlig valg til Oslo Jazzfestivals eget stjernelag The Oslo Jazz Festival Orchestra. Hun er glimrende både som bassist, vokalist og låtskriver! Vi kjenner henne først og fremst fra band som Pixel og hennes egen trio, men hun turnerer også jevnlig med trommelegender som Manu Katché og Marilyn Mazur. Tidligere i år opptrådte hun sammen med selveste Sting i Olympia i Paris.

Wang er ikke redd for å blande pop-elementer inn i sin jazzmusikk, og resultatet appellerer bredt. Hun skaper en sympatisk miks av leken jazz og melodisk pop, der lyriske og røffe partier, akustiske og elektroniske elementer fusjoneres til en velklingende helhet.

Ellen Andrea Wang har vokst opp i Søndre Land, og hennes nye prosjekt har fått navnet «Songs From Land». Her har hun tatt for seg musikk som stammer fra området rundt hjembygda, i tillegg til nyskrevne komposisjoner. Til dette prosjektet har hun tatt utgangspunkt i trioen sin med Andreas Ulvo på tangenter og Erland Dahlen på tromme og i tillegg toppet besetningen med Jon Balke på flygel og Hanna Paulsberg på saxofon.

Medvirkende:

Jon Balke (flygel) Hanna Paulsberg (saxofon) Andreas Ulvo (tangenter) Erland Dahlen (trommer)Ellen Andrea Wang (kontrabass, vokal)

Besøk nettsiden til Oslo Jazzfestival>>

Relaterte saker

Eventbilde: Marion Ravn til Vulkan Arena
torsdag
20:00

Marion Ravn til Vulkan Arena

Opplev en akustisk intimkonsert med Marion Ravn når hun i mai står på scenen i Vulkan Arena.

Eventbilde: Det Betales – Best of Beatles
lørdag

Det Betales – Best of Beatles

Det Betales har blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til Verdens beste Beatles tribute band. Alle de mest kjente melodiene er med, og publikum kan synge med.

Eventbilde: Bob Dylan fyller 80 år!
mandag
18:00

Bob Dylan fyller 80 år!

Denne kvelden hedrer flere kjente norske artister legenden Bob Dylan som fyller 80 år. Kapasitet til maks 200 personer.