Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2016: Come Shine med KORK hovedbilde
onsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2016: Come Shine med KORK

ntso

Medlemmene i Come Shine har alle bakgrunn fra Jazzlinja på NTNU i Trondheim, og etablerte bandet tilbake i 1998. Det var deres debut på Vossajazz i 1999 som fikk ballen til å trille, og helt siden har de bemerket seg nasjonalt for sine fantasifulle og nyskapende tolkninger av tradisjonelle jazzstandarder. Albumet deres Do Do That Voodoo vant Spellemannsprisen i 2002 for beste jazzalbum, og var den første av en rekke priser bandet har blitt tildelt.

I 2011 utgjorde Come Shine grunnstammen under åpningskonserten på Oslo Jazzfestival og Dagbladets Terje Mosnes formidlet da følgende: «Come Shine… brukte nøyaktig 17 sekunder på å bekrefte at magien fra storhetstida fortsatt er der og viste i soli, samspill, improvisasjonsglede og sjansespill hva jazz kan være når fortøyningene løsnes».

Come Shine har samarbeidet med ulike orkester i flere sammenhenger, deriblant Kringkastingsorkesteret og TrondheimSolistene.

Den 17. august entrer Come Shine Marmorsalen på Sentralen under Oslo Jazzfestival. Denne gangen sammen med selveste KORK. Sammen vil de fremføre materiale til et nyinnspilt albumprosjekt med KORK, med arrangementer skrevet av Skomsvoll.

Besetning:

Sondre Meisfjord (bass)
Håkon Mjåset Johansen (slagverk)
Erlend Skomsvoll (piano)
Live Maria Roggen (vokal)

Besøk nettsiden til Oslo Jazzfestival>>

Relaterte saker

Eventbilde: Oslojazz 2021: Åpningskonsert
mandag
17:30

Oslojazz 2021: Åpningskonsert

Oslo Jazzfestival feirer i år sitt 35-årsjubileum og årets åpningskonsert er med Oslo Jazzensemble & Ola Kvernberg. 

Eventbilde: VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice
tirsdag
19:00

VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice

Foreningen VoxLAB arrangerer VårFEST for tredje år på rad og årets åpningskonsert er med Franziska Baumann, Nordic Voices/Electric Audio Unit, Natasha Barrett, Ruth Wilhelmine Meyer og Alex Nowitz.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.