Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2016: Come Shine med KORK hovedbilde
onsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2016: Come Shine med KORK

ntso

Medlemmene i Come Shine har alle bakgrunn fra Jazzlinja på NTNU i Trondheim, og etablerte bandet tilbake i 1998. Det var deres debut på Vossajazz i 1999 som fikk ballen til å trille, og helt siden har de bemerket seg nasjonalt for sine fantasifulle og nyskapende tolkninger av tradisjonelle jazzstandarder. Albumet deres Do Do That Voodoo vant Spellemannsprisen i 2002 for beste jazzalbum, og var den første av en rekke priser bandet har blitt tildelt.

I 2011 utgjorde Come Shine grunnstammen under åpningskonserten på Oslo Jazzfestival og Dagbladets Terje Mosnes formidlet da følgende: «Come Shine… brukte nøyaktig 17 sekunder på å bekrefte at magien fra storhetstida fortsatt er der og viste i soli, samspill, improvisasjonsglede og sjansespill hva jazz kan være når fortøyningene løsnes».

Come Shine har samarbeidet med ulike orkester i flere sammenhenger, deriblant Kringkastingsorkesteret og TrondheimSolistene.

Den 17. august entrer Come Shine Marmorsalen på Sentralen under Oslo Jazzfestival. Denne gangen sammen med selveste KORK. Sammen vil de fremføre materiale til et nyinnspilt albumprosjekt med KORK, med arrangementer skrevet av Skomsvoll.

Besetning:

Sondre Meisfjord (bass)
Håkon Mjåset Johansen (slagverk)
Erlend Skomsvoll (piano)
Live Maria Roggen (vokal)

Besøk nettsiden til Oslo Jazzfestival>>

Relaterte saker

Eventbilde: Lørdagsopera 23. oktober
lørdag
15:30

Lørdagsopera 23. oktober

Her loves det høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil!

Eventbilde: Høstkonsert på Vøyenenga
søndag
18:00

Høstkonsert på Vøyenenga

Det blir «luft i luka» når to av Bærums musikkorps inviterer til Høstkonsert på Vøyenenga skole. Her blir det «noe for enhver smak!»

Eventbilde: Bjørn Eidsvåg med band inntar Oslo
søndag
19:00

Bjørn Eidsvåg med band inntar Oslo

Med seg til Oslo har han sitt fremragende band og en rikholdig katalog med kjente og kjære låter.