Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2016: Come Shine med KORK hovedbilde
onsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2016: Come Shine med KORK

ntso

Medlemmene i Come Shine har alle bakgrunn fra Jazzlinja på NTNU i Trondheim, og etablerte bandet tilbake i 1998. Det var deres debut på Vossajazz i 1999 som fikk ballen til å trille, og helt siden har de bemerket seg nasjonalt for sine fantasifulle og nyskapende tolkninger av tradisjonelle jazzstandarder. Albumet deres Do Do That Voodoo vant Spellemannsprisen i 2002 for beste jazzalbum, og var den første av en rekke priser bandet har blitt tildelt.

I 2011 utgjorde Come Shine grunnstammen under åpningskonserten på Oslo Jazzfestival og Dagbladets Terje Mosnes formidlet da følgende: «Come Shine… brukte nøyaktig 17 sekunder på å bekrefte at magien fra storhetstida fortsatt er der og viste i soli, samspill, improvisasjonsglede og sjansespill hva jazz kan være når fortøyningene løsnes».

Come Shine har samarbeidet med ulike orkester i flere sammenhenger, deriblant Kringkastingsorkesteret og TrondheimSolistene.

Den 17. august entrer Come Shine Marmorsalen på Sentralen under Oslo Jazzfestival. Denne gangen sammen med selveste KORK. Sammen vil de fremføre materiale til et nyinnspilt albumprosjekt med KORK, med arrangementer skrevet av Skomsvoll.

Besetning:

Sondre Meisfjord (bass)
Håkon Mjåset Johansen (slagverk)
Erlend Skomsvoll (piano)
Live Maria Roggen (vokal)

Besøk nettsiden til Oslo Jazzfestival>>

Relaterte saker

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.

Eventbilde: Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!
torsdag
18:45

Wallmans Dinnershow “Dirty Little Secrets” er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.