Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2016: Come Shine med KORK hovedbilde
onsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2016: Come Shine med KORK

ntso

Medlemmene i Come Shine har alle bakgrunn fra Jazzlinja på NTNU i Trondheim, og etablerte bandet tilbake i 1998. Det var deres debut på Vossajazz i 1999 som fikk ballen til å trille, og helt siden har de bemerket seg nasjonalt for sine fantasifulle og nyskapende tolkninger av tradisjonelle jazzstandarder. Albumet deres Do Do That Voodoo vant Spellemannsprisen i 2002 for beste jazzalbum, og var den første av en rekke priser bandet har blitt tildelt.

I 2011 utgjorde Come Shine grunnstammen under åpningskonserten på Oslo Jazzfestival og Dagbladets Terje Mosnes formidlet da følgende: «Come Shine… brukte nøyaktig 17 sekunder på å bekrefte at magien fra storhetstida fortsatt er der og viste i soli, samspill, improvisasjonsglede og sjansespill hva jazz kan være når fortøyningene løsnes».

Come Shine har samarbeidet med ulike orkester i flere sammenhenger, deriblant Kringkastingsorkesteret og TrondheimSolistene.

Den 17. august entrer Come Shine Marmorsalen på Sentralen under Oslo Jazzfestival. Denne gangen sammen med selveste KORK. Sammen vil de fremføre materiale til et nyinnspilt albumprosjekt med KORK, med arrangementer skrevet av Skomsvoll.

Besetning:

Sondre Meisfjord (bass)
Håkon Mjåset Johansen (slagverk)
Erlend Skomsvoll (piano)
Live Maria Roggen (vokal)

Besøk nettsiden til Oslo Jazzfestival>>

Relaterte saker

Eventbilde: FLTY BRGR GRL – på Salt
torsdag
21:00

FLTY BRGR GRL – på Salt

Bli med når FLTY BRGR GRL feirer albumslipp av «Happily Ever Never» på Salt.

Eventbilde: SHOW OFF 2 – jubileumskonsert
lørdag
00:00

SHOW OFF 2 – jubileumskonsert

En uforglemmelig showkor-opplevelse på Sentrum Scene i Oslo.

Eventbilde: Rattlesnake Milk – Røverstaden
onsdag
19:00

Rattlesnake Milk – Røverstaden

Rattlesnake Milk fra ødemarkene i Sør-Texas. De har liksom «ekstra alt» sammenlignet med de fleste andre band i samme musikalske landskap. Med musikalsk mestring treffer de blinkskudd hver gang.