Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2014: Pixel hovedbilde
torsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2014: Pixel

ntso

Oslo Jazzfestival 2014:

Pixel 

Pixel. Merk deg dette navnet, for det er resten av verden i ferd med å gjøre! Pixel er et av de store stjerneskuddene på den norske jazzhimmelen de siste årene, ledet av bassist og vokalist Ellen Andrea Wang som ble belønnet med Oslo Jazzfestivals Young Star-pris i 2012.

I Pixel kombinerer bandleder Wang, sammen med saksofonist Harald Lassen, trompetist Jonas Kilmork Vemøy og trommeslager Jon Audun Baar, indie-rockens energi og med improvisatorisk fleksibilitet i en post-bop-pop kombinasjon. En kombinasjon som gir et svært fengende, kontant og gledesspredende resultat, og som bidrar til at de fremstår som et unikt og friskt pust i den norske musikkfloraen. Noe som mest sannsynlig er årsaken til at de endte opp som et av de mest omtalte bandene under årets Bylarm-festival i Oslo.

Pixel er en jazzkvartett som tør å tenke annerledes, og som med hell klarer å stå med en fot innenfor popverdenen, uten å miste fotfestet i jazzen. Hvor mange andre jazzkvartetter er det som har prisvinnende musikkvideoer?

Med to solide album på samvittigheten via det amerikanske plateselskapet Cuneinform Records, heftig turnévirksomhet og frelste anmeldere og publikummere, er vi sikre på at Pixel vil nå langt og at deres konsert på Kulturhuset under festivalen vil være et «var du der?»-øyeblikk.

Relaterte saker

Eventbilde: El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert
søndag
18:00

El Cachivache Orkesta – Milonga/Konsert

Dette er et type arrangement for både tangodanseren og konsertpublikummet. Kom tidlig for å få din favorittplass, eller for å varme opp danseskoene.

Eventbilde: Heine Aleine – og to til
torsdag
18:30

Heine Aleine – og to til

Det finnes mange musikere og det finnes mange artister, men det er ikke mange som kan kalle seg entertainer. Sangeren Heine Totland er en av de få. Dette musikalske humorshowet må rett og slett oppleves.

Eventbilde: Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!
torsdag
19:00

Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!

Brødrene Bergh har i flere år servert stemningsfull jazz til folket, og er definitivt jazzklubben i Oslo du bør stoppe innom. Her kan du nyte to ting som hører særs godt sammen – Stemningsfull jazzmusikk og nydelig mat!