Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2014: Pixel hovedbilde
torsdag 
20:00

Oslo Jazzfestival 2014: Pixel

ntso

Oslo Jazzfestival 2014:

Pixel 

Pixel. Merk deg dette navnet, for det er resten av verden i ferd med å gjøre! Pixel er et av de store stjerneskuddene på den norske jazzhimmelen de siste årene, ledet av bassist og vokalist Ellen Andrea Wang som ble belønnet med Oslo Jazzfestivals Young Star-pris i 2012.

I Pixel kombinerer bandleder Wang, sammen med saksofonist Harald Lassen, trompetist Jonas Kilmork Vemøy og trommeslager Jon Audun Baar, indie-rockens energi og med improvisatorisk fleksibilitet i en post-bop-pop kombinasjon. En kombinasjon som gir et svært fengende, kontant og gledesspredende resultat, og som bidrar til at de fremstår som et unikt og friskt pust i den norske musikkfloraen. Noe som mest sannsynlig er årsaken til at de endte opp som et av de mest omtalte bandene under årets Bylarm-festival i Oslo.

Pixel er en jazzkvartett som tør å tenke annerledes, og som med hell klarer å stå med en fot innenfor popverdenen, uten å miste fotfestet i jazzen. Hvor mange andre jazzkvartetter er det som har prisvinnende musikkvideoer?

Med to solide album på samvittigheten via det amerikanske plateselskapet Cuneinform Records, heftig turnévirksomhet og frelste anmeldere og publikummere, er vi sikre på at Pixel vil nå langt og at deres konsert på Kulturhuset under festivalen vil være et «var du der?»-øyeblikk.

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
torsdag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Konsert med Bandet TubalCain og Lilith
torsdag
20:00

Konsert med Bandet TubalCain og Lilith

På selvlagde instrumenter laget av skrot og utrangerte gjenstander skapes et særegent og spennende lydbilde.

Eventbilde: Lørdagsopera 23. oktober
lørdag
15:30

Lørdagsopera 23. oktober

Her loves det høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil!