Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2014: Magnolia Jazzband m/ Topsy Chapman hovedbilde
torsdag 
19:00

Oslo Jazzfestival 2014: Magnolia Jazzband m/ Topsy Chapman

ntso

Oslo Jazzfestival 2014:

Magnolia Jazzband m/ Topsy Chapman

Magnolia Jazzband har vært en sentral del av norsk jazzliv i over 40 år og har hele 13 album og en dvd på merittlista. Bandet har et stort og trofast publikum her hjemme, men de spiller også regelmessig i Europa og har gjestet jazzens hjemby New Orleans, en rekke ganger. Forankret i 1920- og 1930-tallets New Orleans-jazz, har Magnolia Jazzband et rikholdig repertoar og flere hundre kirkekonserter bak seg.

Topsy Chapman vokste opp med gospelmusikk og er nært knyttet til kirkens musikalske tradisjoner. Som 18-åring, flyttet hun til New Orleans hvor hun har bodd siden. Chapman oppnådde internasjonal anerkjennelse gjennom musikalen «One Mo’ Time» som ble satt opp i New Orleans og på Broadway, etterfulgt av en omfattende turné i Europa. Musikalen besøkte også Norge. Hun har også sitt eget gospelband, The Chapman Singers, som består av hennes to døtre i tillegg til henne selv.

Chapman gjestet Oslo Jazzfestival for første gang allerede i 1986, og hun har samarbeidet med Magnolia Jazzband utallige ganger. Samarbeidet blir alltid vellykket, og nå er de tilbake. Utgivelsen “Live at Oslo Concert Hall” dokumenterte dette meget fruktbare samarbeidet, noe vårt publikum hadde gleden av å overvære sist i 2012. I år har vi igjen invitert dem til å en ny og stemningsfull aften i Oslo Domkirke.

Besetning: Topsy Chapman (vokal), Anders Bjørnstad (trompet), Georg Michael Reiss (klarinett), Gunnar Gotaas (trombone), Håkon Gjesvik (piano), Børre Frydenlund (banjo), Sebastian Haugen-Markussen (bass), Torstein Ellingsen (trommer).

Relaterte saker

Eventbilde: Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!
mandag
18:00

Nøtteknekkeren – Juleballetten over alle!

Juleballetten over alle! Ingen jul uten: Nøtteknekkeren er tilbake på Hovedscenen, klar for å gjøre adventstiden magisk for liten og stor!

Eventbilde: En julekonsert med Secret Garden – Sacred Night
mandag
18:00

En julekonsert med Secret Garden – Sacred Night

Med originalskrevet musikk byr Secret Garden på en unik julekonsert i Oslo konserthus.

Eventbilde: Bjørn Tomren – Med et anstrøk av jul
tirsdag
18:30

Bjørn Tomren – Med et anstrøk av jul

Bjørn Tomren inntar Oslo Konserthus med et anstrøk av jul. Med sitt unike utrykk og sin enestående formidlingsevne blir dette en uforglemmelig konsertkveld!