Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2014: Magnolia Jazzband m/ Topsy Chapman hovedbilde
torsdag 
19:00

Oslo Jazzfestival 2014: Magnolia Jazzband m/ Topsy Chapman

ntso

Oslo Jazzfestival 2014:

Magnolia Jazzband m/ Topsy Chapman

Magnolia Jazzband har vært en sentral del av norsk jazzliv i over 40 år og har hele 13 album og en dvd på merittlista. Bandet har et stort og trofast publikum her hjemme, men de spiller også regelmessig i Europa og har gjestet jazzens hjemby New Orleans, en rekke ganger. Forankret i 1920- og 1930-tallets New Orleans-jazz, har Magnolia Jazzband et rikholdig repertoar og flere hundre kirkekonserter bak seg.

Topsy Chapman vokste opp med gospelmusikk og er nært knyttet til kirkens musikalske tradisjoner. Som 18-åring, flyttet hun til New Orleans hvor hun har bodd siden. Chapman oppnådde internasjonal anerkjennelse gjennom musikalen «One Mo’ Time» som ble satt opp i New Orleans og på Broadway, etterfulgt av en omfattende turné i Europa. Musikalen besøkte også Norge. Hun har også sitt eget gospelband, The Chapman Singers, som består av hennes to døtre i tillegg til henne selv.

Chapman gjestet Oslo Jazzfestival for første gang allerede i 1986, og hun har samarbeidet med Magnolia Jazzband utallige ganger. Samarbeidet blir alltid vellykket, og nå er de tilbake. Utgivelsen “Live at Oslo Concert Hall” dokumenterte dette meget fruktbare samarbeidet, noe vårt publikum hadde gleden av å overvære sist i 2012. I år har vi igjen invitert dem til å en ny og stemningsfull aften i Oslo Domkirke.

Besetning: Topsy Chapman (vokal), Anders Bjørnstad (trompet), Georg Michael Reiss (klarinett), Gunnar Gotaas (trombone), Håkon Gjesvik (piano), Børre Frydenlund (banjo), Sebastian Haugen-Markussen (bass), Torstein Ellingsen (trommer).

Relaterte saker

Eventbilde: Oslojazz 2021: Åpningskonsert
mandag
17:30

Oslojazz 2021: Åpningskonsert

Oslo Jazzfestival feirer i år sitt 35-årsjubileum og årets åpningskonsert er med Oslo Jazzensemble & Ola Kvernberg. 

Eventbilde: VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice
tirsdag
19:00

VoxLAB VårFEST 2021: The Extended Voice

Foreningen VoxLAB arrangerer VårFEST for tredje år på rad og årets åpningskonsert er med Franziska Baumann, Nordic Voices/Electric Audio Unit, Natasha Barrett, Ruth Wilhelmine Meyer og Alex Nowitz.

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.