Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Oslo Jazzfestival 2014: Magnolia Jazzband m/ Topsy Chapman hovedbilde
torsdag 
19:00

Oslo Jazzfestival 2014: Magnolia Jazzband m/ Topsy Chapman

ntso

Oslo Jazzfestival 2014:

Magnolia Jazzband m/ Topsy Chapman

Magnolia Jazzband har vært en sentral del av norsk jazzliv i over 40 år og har hele 13 album og en dvd på merittlista. Bandet har et stort og trofast publikum her hjemme, men de spiller også regelmessig i Europa og har gjestet jazzens hjemby New Orleans, en rekke ganger. Forankret i 1920- og 1930-tallets New Orleans-jazz, har Magnolia Jazzband et rikholdig repertoar og flere hundre kirkekonserter bak seg.

Topsy Chapman vokste opp med gospelmusikk og er nært knyttet til kirkens musikalske tradisjoner. Som 18-åring, flyttet hun til New Orleans hvor hun har bodd siden. Chapman oppnådde internasjonal anerkjennelse gjennom musikalen «One Mo’ Time» som ble satt opp i New Orleans og på Broadway, etterfulgt av en omfattende turné i Europa. Musikalen besøkte også Norge. Hun har også sitt eget gospelband, The Chapman Singers, som består av hennes to døtre i tillegg til henne selv.

Chapman gjestet Oslo Jazzfestival for første gang allerede i 1986, og hun har samarbeidet med Magnolia Jazzband utallige ganger. Samarbeidet blir alltid vellykket, og nå er de tilbake. Utgivelsen “Live at Oslo Concert Hall” dokumenterte dette meget fruktbare samarbeidet, noe vårt publikum hadde gleden av å overvære sist i 2012. I år har vi igjen invitert dem til å en ny og stemningsfull aften i Oslo Domkirke.

Besetning: Topsy Chapman (vokal), Anders Bjørnstad (trompet), Georg Michael Reiss (klarinett), Gunnar Gotaas (trombone), Håkon Gjesvik (piano), Børre Frydenlund (banjo), Sebastian Haugen-Markussen (bass), Torstein Ellingsen (trommer).

Relaterte saker

Eventbilde: Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen
tirsdag
19:00

Kammerkonsert #1 // Klassisk sommer på Sentralen

I kveld er den en svensk stjernesopran, Elin Rombo, med sin norske ektemann, Anders Kjellberg Nilsson, i samspill med pianisten Sveinung Bjelland som står på programmet. Alle tre brenner for kammermusikk, og ønsker å ta publikum med inn i en magisk verden med disse verkene!

Eventbilde: Livemusikk i Vulkangata
fredag
17:00

Livemusikk i Vulkangata

Denne ettermiddagen får vi høre saksofonisten Dave Edge med venner fra scenen.
Det er gratis for alle og det blir garantert god stemning!

Eventbilde: Safa Fest 2022!
fredag
19:00

Safa Fest 2022!

En musikkfestival arrangert og laget av Safario, som samler alle sine nye favoritter på et sted for å lage den villeste konsertkvelden i Oslo. Alle er velkomne, og arrangementet passer best for de som er 16 og oppover!